tirsdag 16. august 2011

Nyoppusset kjellerleilighet til leie:da er endelig kjellerleiligheten helt ferdig og lagt ut på finn.no så da er det bare å vente på potensielle leietakere. link til anonsen på finn, finner du her. ellers kan du også kontakte mannen min, Jan Martin Olsen på tlf. 95708105 hvis du er intresert i å leie.


-klem fra Ida-


4 kommentarer:

 1. Hei! Ser du har handla en del på stoff og stil,og lurte bare på noe... Jeg skal trekke om en slags sittebenk på kjøkkenet,men aner ikke hvordan stoff jeg skal velge... veit du om noe stoff som tåler litt og som kanskje er litt lett å vaske på..?? Har tenkt å ha en lys farge...

  SvarSlett
 2. Så billig leilighet! Hadde forventet du tok 10000 i mnd for den. Hadde jeg bodd der du bor så hadde du fått leieboer på dagen ;-)

  SvarSlett
 3. hei til linn, hvis du tar turen på stoff og stil og ser så kjenner du lett forskjell på "kvaliteten" eller teksturen på stoffet og hva som er best og bruke til et møbel, jeg ville gått for et tykkere stoff til en sitte benk. men jeg ville også prøvd og spørre de som jobber der, har erfaring med at de er veldig behjelpelige ihvarfall :)

  hei til Michelle, i lille risør er nok dette en veldig korekt pris på en leilighet på denne størrelsen, hadde det vært i oslo eller en annen større by med mere etterspørsel på leiligheter hadde det nok kostet mer i månden.

  klem fra ida :)

  SvarSlett
 4. Okei,for jeg hadde egentlig tenkt å bare kjøpe over nett,men da får enn kanskje ta turen bort der etterhvert i stede da... så veit enn ihvertfall hva enn får :) Takk for tips!

  SvarSlett