tirsdag 30. august 2011

nye stoler på plass og sydd gardinger til gangen:

i går var mams og jeg bortover til Ikea og stoff & stil, det var litt komisk der vi dro bortover i mammas (postmannpat)bil som man sitter som han må sitter helt rett opp i. mams med vond rygg og jeg som hovner opp som en vannbalong av å sitte slik for lenge. men vi fikk ihvarfall det det jeg kom får å ha. nemelig to stoler til å ha sammen med bordet jeg kjøpte på garasje salg i våres. det var egentlig ikke disse stolene jeg skulle ha, men når jeg prøvde de jeg skulle ha fikk jeg sjokk, det var som å sitte på stein. så da ble det disse istede og det er jeg veldig fornøyd med, det eneste jeg var litt bekymret for var om det ble litt for trangt her? litt trangt synes jeg det ble, men nå er vi jo vant til å ha det helt åpent her og ingen møbler så det er nok mest en vane sak. tenker dette som en koselig sitte krok til å nyte en kopp kaffi hvor man samtidig kan se på ungene som leker på gulvet, når Leah leker inne er det somregel i dette område mellom stua og spisestua og nå er det hele tiden "se på meg, se på meg!" og da er det ikke bra nok at jeg stikker hode opp fra sofaen, jeg MÅ bort å se ordentlig! ønsker meg kanskje en puff(eller to) i fremtiden å ha foran stolene?
på stoff & stil fikk jeg kjøpt inn div stoff, og jeg var så ivrig på å komme igang idag at før klokken var ni hadde jeg rekkt og sy et par gardiner til gangen. ikke så lett å se de på bildene her men de er nesten gjennomsiktige men med et hvit mønster som dekker litt. sydde to hel dekende til de små vinduene på siden av utgangs døra og bare to helt enkle med bånd til knytting til vinduet. jeg synes det var deilig å ha en del lys inn i gangen når jeg endelig har fått nytt vindu der, så gardinene på vinduet dekker ikke hele men er bare ment som "pynt" på hver side. kjøpte også inn stoff så jeg kan sy nye trekk til putene jeg har i sofaen, de jeg har er så slitte og flekkete så jeg gleder meg veldig til å få noe nytt der. kjøpte litt forskjellige blomstrete og ensfarga beige, pakket vekk symarskinen for idag, men kanskje i morgen?











nå har jeg endelig tatt meg pause, glemmer fort og spise og slikt når jeg går hjemme. har liksom ikke lyst på noe heller. men nå har jeg kokt meg en kanne kaffi og når jeg er ferdig her får jeg lage meg litt mat og sette meg i den nye godstolen med strikketøyet tror jeg. ha en fin fin tirdag alle sammen!



-Klem fra Ida-

1 kommentar:

  1. Hei Ida!

    Så gøy at du kjente deg igjen på Risør-bildene mine. Og veldig koselig å komme inn i bloggen din!

    Lykke til med babyen i magen!

    Liv ;O)

    SvarSlett