søndag 12. august 2012

Søndag...


 da er det søndagskvelden, og nok en helg har flydd forbi! lørdag fikk vi en deilig dag på stranden og på kvelden tok mannen seg en lufte tur så jeg hadde "sex og singel liv" maraton med get boxen min! Idag har vi gått en tur sammen med mimmi og kai i urheia og hatt med kaffe og sjokolade og endte turen hos svigers med mer kaffe og sjokolade, middag og så litt kaffe og kake igjen...

 Lekker utsikt over min lekre by! anbefaler en tur i urheia hvis du er turist i Risør!
Nå sitter jeg her med treningstøyet på.. men trenings lysten forsvant.. helt brått??... så kanskje jeg dropper det idag, føler meg litt for oppblåst i denne sykkeltaitsen etter all dagens mat og søtsak inntak!
ha en fin søndags kveld alle sammen!!
-klem fra Ida-

4 kommentarer:

 1. For en koselig søndag:) deilig med masse god mat og kaker;)
  Ønsker deg en flott ny uke:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 2. Så deilig dag dere har hatt, og Risør er nyyydelig når alt klaffer med vær og vind;))

  Her har vi også hatt strålende solskinn, skikkelig sommer! Så deilig <3
  God søndag kveld til deg:))

  Klem Janne:))

  SvarSlett
 3. Hei. Da vi var i Risør på ferie, så vi et helt hvitt fjell høyt oppe til venstre når man har byen foran seg. Er bildene tatt i nærheten av det? Vi stussa over at fjellet var så annerledes i farge i forhold til fjella rundt, noen logisk forklaring?

  SvarSlett
 4. hei hei Vibeke
  det er risør flekken, det er et gammelt kjennemerke for sjøfolk i gamle dager. de kalker fjellet hvert år (ca), nå har det ikke noe annen hensikt enn en turist atraksjon. vi gikk tur i urheia, det er fjellet "bak" risør flekken, og når vi gikk ned til byen gikk vi forbi risørflekken og ned urbakken. du får ta deg en tur opp dit neste gang du er i byen :-) veldig fin utsikt over byen derfra!
  -klem fra Ida-

  SvarSlett