lørdag 4. august 2012

Lørdag..
..Og straks tid for jobb for mor!! litt morgen kos og kaffi på verandan først.. gurer meg litt til å jobbe idag, det er over ett år siden sist, og jeg begynner på den travleste dagen i året.. jeg har allerede jobbet i noen timer denne uken så har fått lært meg det meste som er nytt.. ønsk meg lykke til idag da!!
og for dere aldre med fri, nytt det flotte været idag :-)
-klem fra Ida-

3 kommentarer:

 1. SÅ KOSELIGE BLOGG DU HAR!
  Å TO SØTE PRINSESSER:)
  ØNSKER DEG SELFØLGELIG LYKKER TIL I DAG !!!
  DE GÅR GARANTERT BRA :))
  KLEMMER FRA ELI:))

  SvarSlett
 2. Hei. Håper jobb på lørdag gikk greit. Er alltid litt rart å begynne i jobb igjen etter endt sv.skapsperm, men ønsker deg lykke til fremover! Er selv på ferie på sørlandet og lørdag var vi i koselige byen din Risør og fikk oppleve litt av trebåtfestivalen. Masse flotte båter, kjente fjes fra bersjerk-og tangerudgjengen og god pizza på taket av Risør hotell. Riktig god stemning og en flott by! Er forresten stadig innom din koselige blogg, men er dessverre dårlig til å legge igjen kommentarer.....Ha en fortsatt fin sommer.

  SvarSlett
 3. hei hei :-)
  tusen takk for koselige kommentarer. arbeidsdagen på lørdag gikk veldig fint, det ble ikke fult så stressende som jeg hadde trodd og jeg tror det blir nydelig å jobbe annehver helg fremover, godt å være til nytte andre plasser enn hjemme :-)
  og vibeke, så koselig at du var i Risør en tur. jeg så også noen "kjendiser" på lørdagen på jobb, høre plutselig en stemme som hørtes så kjent ut og lurte på om det var noen jeg kjente, men da jeg så var det jo an unge bergenser gutten fra besjerk mot sydpolen og hun søte jålete fra tangerudbakken.
  fortsatt fin sommer til dere også.
  -klem fra Ida-

  SvarSlett