tirsdag 28. august 2012

Pute dilla...

Ja jeg har pute dilla, og jeg har dilla på putene fra hm home! de er gode, fine og praktiske! nå går det mot høst og det frister med dusere toner i hjemmet. blomsterstofa trekket skal snart byttes ut med det beige og beige og duse puter skal oppi!
 
 
bortsett fra det har jeg jo vært fraværende i noen dager nå, Leah har jo vært syk i helgen og igår var det lille søster sin tur som ennå er syk.. føste ordentlige feber runden på henne faktisk! eldstemann var forkjøla og syk annen hver uke sin første vinter så vi er jo på en måte vant til hva det kan innebære men likevel blir man aldri helt vandt til det, å det er ikke godt å se de små være så uttafor. noen fordeler må være at jeg fikk oppleve sovende baby på brystkassa igjen, for det er en stund siden hun hadde roen til det sist! imorgen skal vi egentlig på kaffe besøk, men det spørs om ikke lillemor og jeg må bli hjemme å pleie feberen om den fortsatt er her imorgen...
Ha en fin kveld videre alle sammen!
-klem fra Ida-

1 kommentar:

  1. Jeg har alltid putedilla jeg også =) Det er jo en bra måte å få litt forandring på av og til uten at det koster så altfor mye. God bedring til den syke!

    SvarSlett