fredag 17. august 2012

før og etter, del 3: gangen:

Mellom gangen la vi nye plater og ny tapet og vi tettet igjen dette "hullet" du ser her med et slaks alter speil(?).. trappa var ganske fin som den var så den ble bare malt litt og trinna ble pusset og lakket med en lakk med litt hvit i så den ble litt lysere. vi lag også samme gulvet som i stua her.

Yttergangen trodde vi skulle være minst jobb siden det alt var panel, men der har vi hatt ekstremt mange strøk siden kvistene kom igjennom. bortsett fra det la vi fliser og har nå i etter tid byttet vinduet, siden det var pungtert slik som nesten alle vinduene i huset.

disse skapdørene har vi malt i samme farge som veggene ellers og byttet knotter. en gang i fremtiden, når vi ikke holder på med badpåbygging, eller bod/verksted bygging som er neste på tapetet så vil vi ha litt finere og bedre skap her, kanskje fra den samme levrandøren som kjøkkenet er fra, og slå opp gulvet og legge bedre varmekabler og lyse flisker (som jeg egentlig ønsket)! det er den ene tingen i huset jeg ga etter på, det at vi skulle ha mørke fliser og det er det eneste mannen (og jeg) har sakt i etter tid at vi ville gjort anderledes, altså hatt lyse fliser!


Døra fikk et par strøk maling i fjor og ble grå.
-klem fra Ida-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar