søndag 13. januar 2013

Its my birthday!

Ja, idag ble jeg enda litt eldre gitt, hele 27!! hjelpes så fort årene går! jeg hadde koselig besøk igår kveld med gode venner og mannen kokelerte sushi, vi hadde tydligvis beregnet alt for mye (typsik) og det ble mye mat igjen. vi hadde ostekake til dessert og masse snop og moitos etterpå! Idag kom mams og paps med kjærester og svigers innom på kaffe og kake så det ble nesten litt feiring idag også!

 Vi koste oss og skravlet masse og tok ikke kvelden før i halv to tiden på natta! kjempe koselig! merker jeg er veldig glad i å gjester, å det å ordne og stelle, lage mat og dekkebord! det er også litt mindre stressene å ha gjester etter de små er i seng, og man slipper å gripe tak i kaffekoppen hver gang den viltre ett åringen kommer susende forbi!! 
Imorgen er det ny uke, og jeg gleder meg sikkelig for endelig er mannen ferdig med to ukers brannvakt! og det betyr at jeg kan gå å trene på ettermiddagene og kvelden uten å være avhening av barnevakter!! da skal det "pompes-jern" og brennes av alle kalorinene jeg har spist og drukket i helgen... hehehe! 
Ha en super søndags kveld alle sammen! jeg er en lett blanding av rastløs og trøtt og slapp idag.. men ender vel opp på sofaen som vanlig :-)
-klem fra Ida-

1 kommentar:

  1. Gratulerer med dagen! Ramla innom via NIB og måtte bare legge igjen en hilsen :)
    Håper dagen har vært fin

    SvarSlett