fredag 25. januar 2013

God morgen & Gooood helg!!

 God morgen og god helg ja, her koser jeg meg med frokosten i ro og fred imens minsten har en blund. Når mannen kommer hjem fra jobb idag overlater jeg hus og barn til han og tar turen til IKEA med en god venninde! Vi skal kose oss på shopping! Den lekre store bollen på kjøkkenbordet mitt er fra green gate og en lille mugga i samme mønster er også fra green gate, den fikk jeg av "shopping"-venninden min sånn helt ut av det blå på tirdag, kjempe koselig! Imorgen er det lørdag og helg og på formiddagen skal Leah i barnebursdag og ellers tenkte vi å få prøvd oss litt mer på skøytene vi kjøpte på mandag. bortsett fra det har mannen overasket meg (etter masse hinting så klart) med barnevakt og bestilt bord på kast loss (et spisested her i Risør) på lørdagskvelden! Jeg gleder meg masse til helg med andre ord :-)
GOD HELG!
-Klem fra Ida-

3 kommentarer:

 1. Hei Ida!
  Så koselig bolle og mugge fra Green Gate. Tror ikke jeg har sett det mønsteret før, men det er kanskje nytt for våren?
  Og du - dersom du setter metallbokser på kjøkkenbenken og de blir fuktige under, så kan du risikere å få mørke merker på benken. Vet ikke om det er eikebenk du har - de er mest utsatt. Synd om den skulle bli ødelagt. Du har det kjempekoselig!!
  Hilsen Berit

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei
   Ja, det er en del av nyhetene nå til våre fra green gate, det er litt hvitere enn det andre og litt annen stil.
   Tenkte du på matboksene der iforhold til fukt?
   -Ida-

   Slett
 2. Hei igjen!
  Ja de to som står oppå hverandre. Matskrinet til min datter (fra Green Gate) sto på min kjøkkenbenk. Hadde nettopp vasket opp og satt skrinet klart til neste dag. Dessverre var det litt fuktighet igjen på skrinet og neste dag var det et firkantet, brunsvart merke der hvor boksen hadde stått. Men er det helt tørt så gjør det sikkert ingenting. Selv har jeg satt filtknotter på både brødboksen og det lille metallspannet jeg bruker til oppbevaring av oppvaskmaskinmiddel. Fortsatt fin lørdagskveld.
  Hilsen Berit

  SvarSlett