onsdag 30. november 2011

i morgen er det 1. desember...

Og nå er pakkekalenderen til Leah klar, da har jeg kjøpt inn 24 pakker, noen litt større enn andre, og jeg har prøvd å kjøpe litt ting hun trenger så det ikke bare skal bli tulleting. hun har gledet seg veldig til pakkene kommer opp på kalenderen helt siden vi hang den på veggen på søndag. og i dag til morran når hun kom inn til oss var det første hun sa: er det pakker på treet idag? så i morra er den store dagen, jeg er spent på om hun blir "fornøyd" med pakkene, det blir liksom litt vanskeligere å kjøpe noe de liker hvert år, det første året var det liksom bare det at det var en pakke å åpne som nesten var det som var mest stas.
jeg må også vise dette fine settet som svigermor var oppe med istad, hun har strikket kjole til Leah i ull og jeg har "bestilt" maken til Marie i str ett år da. så da kan de har matchende kjoler til høsten forhåpentligvis. Leah sier jo så utrolig mye rart for tiden, altså det har hun jo gjort en stund men nå er det meste hun sier veldig preget av at hun er så veslevoksen, så når Leah sin bestemor holdt opp denne kjolen og sa: se Leah bestemor har strikket kjole til deg, var ikke den fin? jo da sa Leah så eplekjekt: den har jeg ikke behov for! tror jeg kunne skrevet en hel bok med alt det rare som kommer ut av den ungen for tiden, men sånn er det vel for de fleste foreldre så jeg skal ikke kjede dere med det ;)

nå ble jeg plutselig aleine her ikveld pga mannen måtte jobbe, så da lurer jeg rett og slett på om jeg skal ta kvelden snart.. pleier jo å ta kvelden tidlig her i huset. men de to siste kveldene har jeg lagt Marie i halv ni tiden og da er det faktisk litt deilig å sitte oppe uten barn litt å. ha en fin uke videre alle sammen!


-Klem fra Ida-

2 kommentarer:

  1. For en fin julekalender du har laget! Jeg laget en kalender til begge de to minste.. og det var IKKE lett å henge 48 gaver.. i min kalender er det litt snop og noe småtterier og en del pakker med rosiner, salte stenger, og mikropopcorn... hehe... så det veide liksom et tonn.. løsningen ble en bjørkegren ;p Neste år skal jeg finne på noe enklere...

    SvarSlett
  2. Kjempefin blogg!
    Og kul advendtskalender :)

    SvarSlett