mandag 14. november 2011

Marie 18 dager gammel

tiden går så fort, jeg synes allerde jeg kan se lille jenta mi har blitt større og idag tok jeg også på henne nr. 2 bleier. og jeg måtte jo bare ta noen bilder av henne i denne søteste sparkebuksa, den er som det meste av tøyet hennes arvet av storesøster. den er et av mine favoritt plagg som jeg har brukt til jentene. tror den må på veggen på et av barneromma når den er for liten her, er det harry med baby tøy på veggen? kommer kanskje ann på hvordan man "danderer" det? uansett skal den ihvarfall spares på.
ellers tenker jeg en del på antrekk til årets julekort av jentene, jeg synes det hadde vært så koselig å funnet nogen lunde like kjoler til de som de kunne hatt på bilde og brukt til jul. husker, eller kanskje mer at jeg har sett det på bilder at mamma kledde meg og søstern min opp i like klær, jeg likte det kanskje ikke så godt den gangen? men nå må jeg inrømme at jeg synes det er utrolig søtt. så jeg har kikket på de fleste nett sider jeg vet med baby og barnetøy får å se om jeg kan finne noe som fås i både liten og stor str. men har ikke funnet noe jeg har falt pladask for ennå. får se om jeg ikke får kommet meg i litt butikker og kikke snart så kanskje jeg finner noe da. idag hadde jeg bestemt meg får å bli hjemme og bare "slappe av" og kose meg med Marie og husarbeidet, og det tror jeg var like greit får det har vært hyppig mating og bleie skift her nå. men nå sovnet hun vist i vippestolen ved siden av meg gitt. da skal jeg benytte sjansen og henge opp litt mer tøy, vaskemarskinen går hyppig her i huset for tiden får å si det mildt.


"ønsker dere alle en super mandag og en deilig ny uke"


-klem fra Ida-

1 kommentar:

  1. Så utrolig nydelig en baby....Har selv en aktiv liten 11 mnd babygutt, og det er fantastisk. Jeg har hengt opp klær på veggen med små barnekleshengere, spesielle klær som vekker minner fra en periode i livet som går så altfor fort..

    SvarSlett