torsdag 10. november 2011

"Lykkerus med baby i hus"

bilde fra i går, store søster steller med Marie. Marie er to uker gammel idag, tenk som tiden flyr. vi stor koser oss hjemme, og på tirsdag var vi en tur på helsestasjonen og nå veier lille jenta mi 3800g. merker bodyene i str. 50 allerede er litt korte?? er det mulig? og de små buksene i str. 50 sparker hun av seg. vi har ikke målt lengden siden sykehuset og da var hun jo 50cm, hun kan virkelig ikke blitt så lang allerede, på to uker? jeg husker Leah vokste ut av en str. i månden og jeg syntes det var fort, men på to uker er vel litt vel drøyt? både igår og idag har hun på seg bodyer i str. 56 og de passer jo perfekt, og buksa hun har på seg her er i str. 62. hjelpes skal jeg få enda en lang jente, Leah som er snart 3 og et halvt år bruker jo str 5 år i det meste tøyet hennes. hi hi, stakkars lille meg på bare 165cm kommer til å ha to sånne fjortis jenter i fremtiden som er et hode høyere enn mamman sin. jaja, da ser jeg kanskje i det minste ung ut ;) denne uken har vi faktisk gjort noe hver dag så idag har vi bestemt oss for å bare slappe av og ta det med ro, litt deilig det å inni mellom. vi startet dagen med å sove til kl 8 og så overspiste lille Marie og kastet det opp igjen i mamma sin seng. så nå må vi hive oss rundt her å vaske tøy. blir ikke akkurat lite klesvaske med en liten baby i hus. ha en fin torsdag videre alle sammen!

-Klem fra Ida-

2 kommentarer:

  1. Så herlig, kos dere masse videre med en flott tid! Mine favoritter blant stellevesker var en svart Skip Hop og en rosa i brokade som jeg ikke husker navnet på i øyeblikket :) Fortsatt fin torsdag :)

    SvarSlett
  2. tusen takk :) har faktisk bestilt og fått stellebagen og den har vært med ut på tur idag, det ble en fra skip hop, i brunt med rosa kanter. er veldig fornøyd, veldig praktisk og fin stellebag :)
    ha en fin helg, klem fra ida!

    SvarSlett