tirsdag 14. februar 2012

Velkommen inn....

I gangen min....den er preget av gamle og nye ting, rosa og turkist/mintgrønt(?)Tips: knagger som henger litt lavere, så de små kan henge opp jakker og annet selv! (fargen på krakken heter "fe" og er den samme som vi malte sprinkelsengen i)
her henger knaggene litt høyere, med en liten oppbevarings "kurv" med litt luer og skjerf, ting jeg bruker til vanlig og ikke legger ned i skuffen hver dag!
la farger gå igjen får å skape en helhet, og bruk lyse grunnfarger får å enkelt kunne bytte ut andre farger man liker eller blir lei av! den store fargerike komoden gjør rommet litt mer "levende"
små detaljer! små søte babysko er for søte til å gjemmes bort i en skuff. blå detaljer på duken går igjen i det blå strå mønsteret på koppene som pynter i vinduet! duken er etter oldermoren min og koppene kjøpt på loppis.
en benk i gangen gir mulighet til å sette seg når en tar av og på sko, på seg selv eller de små i familien! og ikke minst gjør det gangen koseligere!
Tips: en liten skål eller en kurv man synes er fin er utrolig grei til å samle små ting som nøkler og lommebok, hvis man legger nøkklene her hver gang slipper man også å leite etter dem hele tiden! øvelse gjør mester! (mannen min har endelig lært seg å legge dem der!!)
en grå dør og hjemme sydde gardiner som gir bedre utsyn enn innsyn og fortsatt slipper inn en del lys! og en dørmatte som gjør deg glad? (fra hm home)
rosa detaljer går igjen på forskjellige ting og nips! en sekk med treningssko og drikkeflaske henger altid klar så det skal være enkelt og greit å komme seg på trening, selv når man er trøtt og lei på ettermiddagen!
detaljer i står(sølvfarget) går igjen på knagger, speilramme og skohyllen! legg også merke til rosa detaljer på de hjemme sydde gardinene! pene sko, jakker, skjerf, vesker kan også pynte opp i en gang!
en lykt som bærer preg av en vinter i hagen, et hjemmelaget kubbelys får å få mer turkise(mintgrønn) detaljer og et lite rosa hus som er tantesofie sitt fra kardemommeby!
fargerike skjerf og sko står fremme får å skape litt spenning å få inn mer farger i noe som ellers kunne vært en litt trist og grå gang!
håper du likte min visning av gangen min! vet jeg vel har vist den før men det begynner å bli en stund siden sist og kanskje nye lesere er intresert. jeg slengte med et par tips på veien! ha en fin fin dag videre....


-klem fra Ida-

6 kommentarer:

 1. Nydelige farger i gangen din &
  flotte detaljer.
  Ha en finfin tirsdag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Herlig ganng,(som alt annet). Blir alltig fasinert og får alltid lyst på mitt eget og gjøre noe nytt når jeg leser bloggen din:)

  SvarSlett
 3. tusen takk, så koselig!! :D

  SvarSlett
 4. Hei!
  Gangen din er rett og slett bare rå fin. Blir glad av og se på bildene av den :-)
  Virkelig inspiserende.
  Ha en fin ettermiddag/ kveld!
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei. Den grå døra, har du malt den selv? I såfall vet du kanskje fargekoden? Ellers var gangen også kjempefin :)

  SvarSlett
 6. Hei :)
  du den har vi malt selv ja, men har desverre ikke fargekoden på den. vi hadde en del fargeprøver klistra på døra i over ett år, og mannen og jeg var så uenlige på hva vi skulle velge, han ville gå får det helt lyse imens jeg ville gå får en som nesten var sort. og derfor ente det til slutt opp med at vi møttes på mitten :) :)

  SvarSlett