tirsdag 14. februar 2012

think pink on valentines day?passer bra med engelsk overskrift på denne dagen som egentlig er en amerikans tradisjon som vi adopterer mer og mer her i norge! og nei, jeg "feirer" ingen valentines dag. vi har tidligere kanskje gitt hverandre en ting eller en blomst denne dagen, men ikke noe stor ståhei med date og greier idag!! men jeg pyntet opp kjøkkenet med rosa for anledningen!! rosa levende lys, rosa tulipaner, rosa pukate, og et ferskt nummer (med rosa på) av bolig pluss!! idag skal jeg en tur til frisøren og redde mitt grønne hår(!!!), hjemme farging som gikk galt i går kveld!! hjelpes, håper det kan reddes, hvis ikke blir jeg kanskje korthåret igjen? ha en fin valentines dag alle sammen, både dere som "feirer" den og dere som ikke gjør det!!


-klem fra Ida-

3 kommentarer:

 1. Hei! Flott pyntet kjøkken. Godt med litt farger som minner om vår på denne tiden:) Jeg synes du har en flott blogg og kjøkkenet ditt er landlig og veldig fint. Hvilken Farge har du på veggen i kjøkkenet og gangen??? Takk for koselig blogg!

  Hilsen Ingrid :)

  SvarSlett
 2. Koselig og romantisk, på en romantisk dag: )
  Jeg lager et innlegg om gulv nå, og vil gjerne låne det bildet av gulvet som ligger på gulvnett sine sider. Er det ok? Jeg linker selvfølgelig til deg: )
  Ha en fin kveld!
  Klem Iris

  SvarSlett
 3. heihei :) så koselige kommentarer!! fargen på veggene på kjøkkenet er perlegrå, den er mere beige enn grå men heter perlegrå :)
  ja klart du kan låne gulvbildet, villa fagerbakken!! :)
  ha en fin dag videre!
  -klem fra Ida-

  SvarSlett