søndag 5. februar 2012

"jåledåkke"

den store prinsessa mi er en sikkelig jåle for tiden, plutselig er hun opptatt av klær og hvordan hun ser ut på håret. og det er kjempe gøy å gå rund med pen sko inne og kle seg opp, i skrivende stund går hun rundt her i ballett drakt med ekstra skjørt og de nye støvlene. jeg lurer litt på om jeg skal begynne og samle og kanskje sy litt utklednings tøy til henne nå som slike interesser kommer... jeg fikk også på meg et "fint" lag med sminke her om dagen, du kan tro jeg ble pen, med leppestift i hele annsiktet :)


Ha en deilig søndag videre alle sammen! jeg har faktisk akkurat søkt barnehageplass til minste jenta, litt merkelig her hun ligger på siden av meg å sover, en liten tulle på litt over tre månder og så sitter jeg her å søker barnehage plass.. absurd men brutalt sant! hun skal heldigvis ikke begynne før 1.11 da, og det er jo lenge til! men det er godt med alt som kan gjøres ferdig synes nå jeg.. mye som skal søkes om fremover.. barnehage, skole til meg, pappa perm til far, og på bygging av huset.. var det noe jeg glemte da tro?? er det rart hode jobber på høy gir for tiden?


-Klem fra Ida-

3 kommentarer:

 1. Skal du søke skoleplass? Hva skak du gå?

  SvarSlett
 2. Hei Ida!
  Skjønne jenter du har, litt jåleri må vel til: )
  Jeg fant bloggen din gjennom gulvnett sine sider, og jeg syns dere har valgt et nydelig fint gulv...
  Jeg hadde i utgangspunkt tenkt hvitmattlakkert, og ser at deres er oljet. Hvordan syns du det er med oljet gulv, er det mye vedlikehold? Har dere gjort noe med det etter legging?
  Klem Iris

  SvarSlett
 3. hei hei
  hanne- ja jeg tenkte å søke på førskolelærer på uia i grimstad.
  hei Ires- jeg er veldig førnøyd med gulvet, vi har desverre ikke oljet det eller gjort noe vedlikehold med det ennå selv om vi burde gjort det, det skulle egentlig vært oljet i sommer men vi får ta det til sommern som kommer. det er nok mere vedlikehold med et oljet enn et lakket gulv, men jeg er som sakt veldig fornøyd og liker godt utsende på gulvet som jo nesten er det viktigste for meg ;) så får mannen bekymre seg over oljingen og vedlikeholds jobben!! hihi
  klem fra ida.

  SvarSlett