torsdag 26. januar 2012

lille jenta mi 3 månder alt...

Ja se på denne nydeligste lille jenta, eller så klart en av de to nydeligste jentene! for jeg har jo to. og hun lille her blir jo så fort stor! nå driver vi og forbereder til dåp her i huset! lys, servietter, duker og blomster er kjøpt inn og fin stasen er så vidt funnet frem! vi begynner å bli klare!


det blir voksduker på bordene! i pastelfarger, fra stoff og stil, kun 25 kr metern!

bord kort i pastelfarger!

roser i små vaser er gjort klare og skal pynte opp på bordene! fannt desverre ikke i pastell farger, siden jeg ville ha dette som tema, men tror det blir ganske fint uansett!

lys og servietter!

klart til stryking!! og ja, strykebrettet mitt passer jo ikke inn i resten av intriøret, tror jeg må ha nytt.. hihi

og storesøster har fått nye fin sko!!håper og tror vi får en flott dåpsdag til søndag, men jeg må ærlig innrømme det skal bli godt å bli ferdig med det også. får en styrer jo litt før slike dager! goood helg alle sammen! for dere som har tyv startet litt! kanskje jeg skal det, med et glass rødt og senke skuldrene litt...?


-klem fra Ida-

5 kommentarer:

 1. Hei! Nydelig jente du har :-) Hvor har du fått kjøpt plastdukene? Lykke til med dåpen

  SvarSlett
 2. Lykke til med dåpen! Voksdukene fra Stoff og Stil er jo bare helt nydelige! De skal jeg jammen bestille jeg og! Gleder meg til å se flere dåpsbilder (for vi får vel se det ferdige dekka bordet?)

  Ha en ellers fin helg ;)
  Klem Monica

  SvarSlett
 3. tusen takk :) ja det er klart det kommer bilder fra borddekking (det er jo det som er morro, spør du meg) og fra dåpen :)
  -klem fra Ida-

  SvarSlett
 4. Du kan jo sy nytt trekk til strykebrettet, kjempeenkelt, koselig og miljøvennlig:)

  SvarSlett
 5. ja ikke sant :) har faktisk tenkt på det. men det var egentlig ment mest som en spøk altså, får det har overhode ikke noe å si hvordan strykebrettet mitt ser ut ;) det henger stort sett bare på veggen bak døra på vaskerommet imens strykehauen min bare vokser og voker... :P

  SvarSlett