tirsdag 3. januar 2012

Året 20og11 del 2:

Juli:sjærgården eller på brygga hosi juli nøt vi sommeren til det fulle, på stranda, i den deilige svigers..
vi var heldige med været og hadde to deilige uker sammen alle tre, sto opp å pakket niste og bade hånklær og var ikke hjemme før det var legge tid får lille tulla. og hun ble litt av en badeløve i sommer, vi hadde deilig badetempratur og Leah hoppet i havet som bare det! det første bildet er fra sagjordet, veldig familie vennlig og fin bade plass her i byen. bilde i mitten er fra risørs flotte skjærgård, og neders er fra brygga til svigers hvor Leah bader sammen med tremeningen sin.

August og September:

i august kunne vi høste blandt annet gullerøtter fra egen hage og laget deilig grønnsakssuppe, fikk også tak i epler som mannen og tulla prøvde seg på hjemmelaget eplegele!

i slutten av august var vi også på hyttetur, og var på sopp tur og satt garn, dette syntes Leah var så stas at hun snakker om det ennå.. september månden får oss er en stor "sky", først var Leah syk et par uker og mannen litt små forkjøla og så hadde jeg lungebetennelse i to uker, senge liggende og et par turer til legevakta. derfor var det ikke noen bilder fra september her gitt.

Oktober:

oktober for meg gikk mye i venting, jeg var verpeklar og klarte heller ikke stort annet enn å ruge og vente på Marie skulle komme. og i slutten av oktober, den 27 kom hun!!

November:

november gikk jo mye i å bli kjent med Marie og den nye tilværlsen som familie på fire, Leah var og er fortsatt svært ivrig storesøster, på bilde over er hun med "storesøster" gaven hun fikk når vi kom hjem fra sykehuset og oppi der ligger lillesøster.. i slutte av november begynte vi også å forberede oss litt til jul, og blandt annet bake pepperkaker..

Desember:

desember flyr som regel av gårde, og familie livet går seg mer og mer til.. vi feiret julaften i vårt eget hjem får første gang, og ikke minst sammen med både mamma og pappa får første gang på ca 10 år.


det var året 2011 får oss, og når jeg ser tilbake så er jeg utrolig fornøyd. og får noen store forandringer som har skjedd får oss dette året! familie forøkelse må jo være den største!! jeg gleder meg inn i det nye året, fremover kommer jeg nok til å se på Marie hvor fort tiden går. og hvis alt går etter min plan, så blir det et helt anderledes liv får meg og oss til høsten, og jeg skal tilbake på skolebenken, nå 6 år etter jeg gikk ut av vgs. det kan nok bli litt tøft, men fulltids skole, pendling (en time hver vei!!), to små barn, hus og deltids jobb!! men jeg er veldig motivert får det nå, og gleder meg faktisk til å ta i et tak! så det eneste som gjelder nå er å krysse fingrer og tær og det som er får at jeg får plass på skolen, å det får en jo ikke vite før mitt i juli eller noe.. håper dere alle får et deilig nytt år, og takk får det gamle!!

-Klem fra Ida-

2 kommentarer:

  1. Liker bloggen din. Du har utrolig skjønne jenter :) Hva vil du utdanne deg til?

    SvarSlett
  2. tusen takk :) utdannelsen heter førskolelærer, men det er egentlig litt missvisene tittel får man kan jobbe som pedagog i barnehage :)

    SvarSlett