lørdag 17. desember 2011

vi nyter den siste helgen før jul....

Morgen kos med min lille familie, flink storesøster med lille søster på fanget. barnetv på skjermen hører godt med nå i før julstiden, tror det er mor i huset som gleder seg mest til julemorgen på barnetv! det gir meg julefølse!! omsider kom juletreet på plass, og bilen på verksted. Leah kom hjem og det ble pynting med julemusikk og stas! i år fikk vi tak i et kjempe flott tre, men vi hadde plutselig litt lite julepynt og lys, så her har vi fått på tre pakker med lys og lånd mamma sin juletre pynt!!Leah sysler med kort laging og kjede pærlig! på byen kjøpte hun pærler fordi hun hadde vært så flink hele uka (holder på med et prosjekt får å få henne til å sove litt lenger enn 5 om morran, og da ble det tur på leke butikken idag, siden hun fikk hjerte klistremerke på 6 av 5 dager denne uka)
Idag kom også måndens godbok bok i posten, med fin julebok og cd til og flotte julekort som skulle fargelegges!! dette blir noen flotte julekort altså! Leah kjøpte julegave til Marie idag, en søt bamse som spiller musikk fra Kenza i byen, og hun var så heldig og få flettekurv sett fra green gate, mor fikk klippet ut en kurv før Leah plutselig var løs med saksa på resten av arket..

Nå er "storeskrekk"(Leah) i seng og vi nyter litt stille og ro i huset før vi begynner på middagen, på lørdager pleier vi å lage noe kjapt til Leah på dagen og heller nyte en litt mer "voksen" middag aleine på kvelden. middags tiden her i huset er somregel bare masing om at hun må spise, så det er deilig å slippe det en gang i uken!

"Lilleskrekk"(Marie) har ikke begynt med legge tider ennda, så hun får være oppe å kose seg med mor og far til vi tar kvelden! deilig med litt baby kos da! men gleder meg litt til faste legge tider og mer rutiner også, så jeg og mannen får de etterlengtede kvelds timene for oss selv igjen.Ønsker alle en deilig lørdags kveld. tenk om en uke sitter vi og åpner julepresanger! så dere foresten itreiør programet på kanal FEM på torsdag? fikk ganske julestemning av de julehjemmene der ja. nå skal jeg hive på meg pysjbuksa og kose meg!


-Klem fra Ida-

3 kommentarer:

 1. Ohh.. så koselige det ble :) Gleder meg til vi får pynte tre etterpå også! Og ikke minst gleder jeg meg til å rydde og vaske! Det ser nemmelig ikke ut her. (tentamenslesing og sykdom gir ikke akkurat bloggbare hjem skal jeg si deg.. hehe)

  Voksentid på kveldstid er et must.. men samtidig er jo den babytiden så kort, så jeg forstår at dere ikke har leggetider på nurket enda ;) Kos dere mens dere kan.. Snart så planlegger du konfirmasjonsfesten ;)

  Klem fra Monica

  SvarSlett
 2. ja ikke sant, tiden går jo så fort :) det er bare å prøve å nyte den så godt man kan!
  ha en fin søndags kveld, den fjerde søndag i advent!
  -klem fra Ida-

  SvarSlett
 3. gøy blogg du har da :)

  bli gjerne med på vår utfordring "vis oss ditt juletre" :)

  kom og bli med!

  Henriette

  SvarSlett