søndag 18. desember 2011

Ut på tur...

Ut på søndags tur! er det en familie tradisjon jeg er veldig glad i fra barndommen som jeg vidrefører til mine barn så er det "søndagsturen". den trenger ikke være så langt vekk, men den må inneholde natur, termos med varmdrikke og ellers deilig niste-godt! imens jeg har vært høygravid og i nå som Marie har vært så liten så har det vært dårlig med søndagsturer, men idag var det deilig sol og er jo uten bil, så vi tok turen til urheia, et fint tur område her i byen!Te i termosen i dag!
Leah ser på utsikten over den flotte lille byen vår!

Marie sover varmt og godt i vogna si!Veldig flott tur område i urheia, og kjempe fint og komme frem med vogn. vi møtte flere barnefamilier på tur med vogn idag. og så har de laget en kjempe flott akebakke der nå og fint opplyst rundt vannet så det er fint å stå på skøyter om kveldene, så nå må bare frost og snø komme!!


-Klem fra Ida-

2 kommentarer:

 1. Ja Urheia er flottt for både store og små. Så koselig at du har tatt turen innom Huseby Living. Hanne Mette har også sterke bånd i Risør. Både foreldre og svigerforeldre + tante. Gratulerer med den lille nydelige jenta.
  Kos dere i førjulstiden.
  Hilsen Hanne Mettes mamma

  SvarSlett
 2. WOW, for noen fantastiske bilder!!
  Herlig med tur selv på vntern c",)

  KLem Anna

  SvarSlett