lørdag 11. juni 2011

"jeg tror jeg tror på sommeren"

hærlige sommer buketter fra egen hage og villblomstbuket fra gata.her er lille tulla mi idag, siste dagen som 2åring. snart skal vi ned til mimmi og mor skal på jobb, far var på fest igår med alle kollegene fra brannvakta så han skal få lov å sove videre i fred og ro. og her sitter en mor som plutselig ble full av dårligsamvittighet, tenk at jeg har glemt og sende inn bursdags bilde til avisa av verdens nydeligste lille jente. sukk så glemsk og surrete jeg er for tiden. jeg tenker at jeg har godt tid til alt, men vips så flyr tiden fra meg. hadde tilåmed helt glemt og kjøpe bursdags gave til tulla mi, har hatt øyet med et brukt dukkehus til salgs og heldigvis kan jeg få dratt og kjøpt det etter jobb i ettermiddag. og i tillegg tenkte jeg å døyve den dårligsamvittigheten min litt med å gi Leah "lommepenger" til når hun skal på byen med mimmin sin idag, hun har tross alt vært utrolig flink å slutte med sutten og jeg er veldig stolt av den store lille jenta mi. så da skal hun få lov å gå i leke butikken og velge seg ut noe hun vil ha, det fortjener hun!


ellers har jeg også litt dårligsamvittighet for dere for tiden, dere blogglesere, for elendig oppdatering fra min side. jeg tenker stadig på det og grubler på nye innlegg. men kroppen og hode er litt slitent for tiden, og jeg venter på ny inspirasjon og energi skal komme strømmende over meg. nederste bilde her er av den perfekte sommer middagen, ihvarfall her på sørlandet. nemelig stekt makrell med poteter og rømmesalat!! nammm namm, og så er jeg så heldig at bestefaren min fisker den helt selv så vi får en deilig middag!

1 kommentar:

  1. Nydelig med fiske middag! Mannen min var på sjøen igår å prøvde ordne ørret til oss idag, men ikke den gang nei! Hva skal man DA spise til middag tro??
    Bursdager ja, er på samme plan som deg. Dagan bare flyg avgårde i warp hastighet...bare ikke ferien raser i samme tempo ;o/

    Kos deg i helgen o gratulerer til bursdagsbarn i heimen!

    Klem Anna

    SvarSlett