tirsdag 14. juni 2011

8 år!!

for 8 år siden, i morgen, datoen 15. juni. var dagen jeg og mannen sa at vi var kjærester, og ikke lenger kunne late som vi kunne være single den sommern som vi, ihvatfall jeg hadde planlagt. vi måtte bare innrømme at dette var noe helt spessielt og vi viste begge to, at dette var noe som kom til å vare livet ut, det er noe man bare vet når man har opplevd det. i lille søstra sin komf. tror vi hadde vært sammen nesten ett år her.
på bryllups dagen for 4 år siden, 14. juli 2007.


på ferie i gran canaria vintern 2006i kypros 2004.på bryllups ferie i mallorca 2007.


8 fantasktiske år, som har gått utrolig fort. med nesten 8 års alders forskjell, og mange rare blikk den gangen i 2003, når en gutt på 25 og en jente på 17 ble sammen og gikk leiende rundt i en liten by hvor alle kjenner alle og har en mening om alt, til nå å ha vært sammen i 7 år, gift i snart 4, har en fin tulle på 3 år sammen og snart en liten prinsesse til for å gjøre familien komplett. med hus, bil og båt. masse regninger og stort huslån og alt annet som følger med i hverdagen satser jeg og vi alt på hverandre og vet vi skal bli gamle sammen.


4 kommentarer:

 1. Gratulerer med mange år som kjærester!
  Å hva er 5 år...ingenting?
  Grattis oxå til bursdagsbarnet!

  Kos deg videre juniuken, Klem Anna

  SvarSlett
 2. HIPP HURRA for kjærligheten <3 Vi feirer 14 års bryllupsdag i dag :)))

  SvarSlett
 3. Gratulerer!! Så koselig :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye! Det er helt riktig som du sier. Man vet når man treffer den man skal leve livet ut med! (om ikke livet ut i alle fall i mange mange år!) Og kjærlighet kjenner ingen alder vettu ;)

  Jeg og moxamannen har vært samboere i 10 år, fått 2 barn sammen og i november gifter vi oss. Vi har kranglet og vært uenige, og der andre par har valgt å gå hver sin vei har vi fortsatt å kjempe for kjærligheten. DET er ekte kjærlighet!

  Håper dere får en fantastisk dag som danner nye minner du kan "blogge" senere i livet.. hehe..

  Masse klemmer fra Monica

  SvarSlett