tirsdag 10. april 2012

Påska over for denne gang!!

og vi er fornøyde og glade til å være tilbake til hverdagen igjen, mann på jobb, eldste jenta i barnehagen og stille og rolig med minsten og meg her hjemme. men selv om vi ikke er av de som drar verken på hytte på fjellet eller til varmere strøk eller shopping tur til storby i feriene, så betyr ikke det at vi koser oss noe mindre fordi om, for vi har jo verdens beste ferie by rett her vi bor ;)
og vi har kost oss på tur til randvik stranda med mange gode venner og pølse grillings, kaffi og stort utvalg av kaker og boller (det så ut som om vi hadde kakelotteri), og foresten kom det minst dobbel så mange som er på dette bildet etterhvert!

og vi har både vært og hatt middags gjester!

vi har jaktet etter påskeegg i hagen klokken seks om morningen!!og hatt mange fine lekestunder, her med butikk hvor blandt annet godisen fra påskeegget blir solgt! men selv om vi har en sikkelig gråvært mandag (eller det er jo egentlig tirsdag da, selv om det føles fryktelig ut som en mandag) så er det også litt deilig med strukturert hverdag igjen, det synes ihvartfall denne småforkjøla familien på fire!


-klem fra Ida-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar