torsdag 12. april 2012

beibin min...

lille jenta mi blir så fort stor, tiden bare flyr fra oss. på tirsdag var vi på helsestasjonen og skulle ta sprøyte men siden hun er blitt forkjøla drøyer vi det til neste uke, men vi fikk veid og mål og hun hadde vokst mye sisten sist. vi fikk nesten beskjed om å roe det litt ned med maten, hun trenger vist ikke flaskene om natten lenger, nå har vi klart og trappe ned til kun en på natten, og det synes jeg er bra nok enn så lenge. å kutte helt ut og eventuelt la henne grine, det får vi ta når hun flytter inn på eget rom. bildene øverst er hun klar for blund i vogna, men det viste seg etterpå at hun hadde litt for mye tøy på seg, ikke lett med disse skiftene tempraturene. bildene nedest er nå idag, med marimekko kjole fra hm hadde det i koleksjonen for noen år tilbake. nå skal vi snart ut og møte noen og trille en tur, kanskje blir det også en liten tur på kaffè!


-klem fra Marie og Ida-

3 kommentarer:

 1. Nydelig, for en herlig baby! De nusselige bollekinenne, og det klare blikket som bare gjør noe med deg. Skjønn liten prinsesse! Jeg har forresten gitt deg en blogaward! Ta en titt på bloggen min, det ligger en hyggelig hilsen til deg der;). Ha en fin dag, klem

  SvarSlett
 2. Nydelig, for en herlig baby! De nusselige bollekinnene, og det klare blikket som bare gjør noe med deg. Skjønn liten prinsesse! Jeg har forresten gitt deg en blogaward! Ta en titt på bloggen min, det ligger en hyggelig hilsen til deg der;). Ha en fin dag, klem

  SvarSlett
 3. så koselig :) :) tusen takk, må innrømme jeg aldri har fått en blogaward før og er ikke helt sikker på hva det innebærer. sånn er det å være liten i denne store blogg verdnen ;)
  men veldig koselige ord! beklager seint svar, men her har vi hatt syk unge i helgen og ellers vært små forkjøla alle mann, så det har ikke blitt så mye tid til blogging og blogg lesning, jeg kommer sterkere tilbake, og prøver å komme med et innlegg seinere idag eller ikveld :) :)
  klem fra -Ida-

  SvarSlett