søndag 29. april 2012

Lillesøster et halvt år...

jeg kan fly....."
 "fått låne så fin leke av storesøster, er den god å spise på tru..?"
store søster har fått lov å være ute bak i hagen aleine, selv om mor holder et godt øye hele tiden. det er vanskelig å "slippe taket" og innse at de blir eldre

Ja, på fredag var lille jenta mi et halvt år allerde. hun er en super snill og god jente, men jeg merker litt med alderen at hun er mere krevende nå. det er ikke lenger like gøy å ligge på leke teppet helt aleine med bare lekene sine. hun vil helst opp å se hva som skjer, og hun kan jo ikke sitte selv eller krabbe ennå, så da skal hun helst sitte eller nærmere bestemt stå på fanget. ja, får hun er helt stiv i beina! hun er også utrolig mat glad, og har begynnt å "tigge" når vi spiser noe. hun gaper og strekker seg når vi putter noe i munnen, selv om hun selv nettopp har inntatt en stoooor porsjon grøt med fruktpure. det er jo utrolig morro og se hvordan de utvilker seg og får små individe personligheter!
og storesøster blir også stor jente for tiden, jeg må nesten klype meg selv litt i armen noen ganger, hun overasker meg stadig med sine ekstremt veslevoksene oppførsel og uttalelser. mange herlige gullkort og huske på, synd jeg ikke er noe flink til å skrive dem ned.

 Jeg er kjempe rastløs ikveld, for nå har mannen hatt brannvakt i nesten en uke (som han har hver fjerde uke) og da blir jeg sittende hjemme hver kveld pga han ikke kan være aleine med ungene. hvis noe skulle skje og personsøkeren hans piper må han bare løpe med en gang og være på stasjonen og skifte innen tre minutter! så nå gleder jeg meg til i morgen, da skal jeg gå meg en kvelds tur eller ta meg en tur på trening (hvis den dumme leggen min er bedre) etter ungene er i seng!!
Ha en super duper søndag alle sammen!
-klem fra Ida-

1 kommentar:

  1. Så hyggelig blogg du har!
    datt innom via NiB :)
    Gratulerer med 1/2 åring i hus!

    Ha en fortsatt fin søndag!

    SvarSlett