onsdag 9. februar 2011

vår og hage:

begynner å se snøen forsvinne i hagen og jeg gleder meg så til å begynne å grave i jorda igjen! jeg elsker hagearbeid, det gir en utrolig god følse og se noe som begynte som et lite frø i en en avklippet melkekartong med jord bli til noe stor, foreksempel en god agurk du kan ha på brødskiva med leverposteien. skulle gjerne hatt en kjempe stor hage, med alt av grønnsaker og frukt trær. men det har jeg verken plass eller tid til. i fjor ble det ikke noe hagearbeid fordi da bodde vi jo i leiligheten, jeg planetet et par jordbærplanter og en klimatis her når vi tok over huset men i år skal jeg gå bananas med frø og grønt!
så nå har jeg begynt å spare på gamle melkekartonger og gjøre klart til å så de første frøene inne, håper vi får en vårfull og solfyldt påske i år så jeg kan skitne til fingrene mine ute i hagen!

her er sukkererter og ruccola salat vi hadde i det lille hjemmesnekkrete drivhuset i hagen på det forje huset vårt. ruccolaen ble utrolig smakfull når den var fra egen hage, så det er jeg helt sikker på at jeg skal ha igjen! og agurker skal jeg ha! tomatene mine ble for tette og jeg plukket ikke av nok kvister så de ble aldri noe av, men i år skal jeg få de til!


urter i drivhuset. og urter må vi så klart ha i hagen i år. har planer om å lage en egen liten urte del i hagen i ett av bedene. ellers skal jeg også rive opp en del tuiar som er i hagen og få byttet det ut med en del farger. jeg vil ha en stor lilla siryn busk og hortensia busk vil jeg ha. å det er deilig å drømme om vår!håper dere alle for en fin fin onsdag <3
2 kommentarer:

 1. Så deilig med vår!
  Heldige dere som ser snøen minke, her er det MASSE snø, så mye at jeg ikke skjønner at det kan bli borte til 17 Mai engang, hihi... Så plantingen har jeg ikke engang begynt og tenke på;) Men så koselige bilder hos deg i dag at jeg kjenner faktisk at jeg gleder meg tlitt jeg og;)

  Ha en fin kveld!

  Klme Line

  SvarSlett
 2. Så deilig å se lit vårlige bilder!
  Skal planlegge å plante noe her hjemme...men når og hva?!

  Klem Anna

  SvarSlett