lørdag 12. februar 2011

Ida sitt middags tips?

etter anonymt ønske om middags tips har jeg vurdert å blogge om dette innimellom, men nå har det seg sånn at det stort sett ikke er jeg som står for middagen her i huset. mannen lager somregel hverdag middagene som stortsett består av husmannskost, og i helgene er kjøkkenet somregel mitt hvor jeg leker meg med smaker av forskellige ting jeg synes er godt. da tenker jeg ofte i den sunnebanen helt naturlig og noen ganger blir det en fulltreffer som faller i smak hjemme og andre ganger bommer jeg helt. men i går laget jeg ihvartfall en sunn kylling salat.
kyllingfilet kuttet i strimler eller mindre biter, fullkorns pasta, spinat, paprika snacks, cachewnøtter og avokado. laget en slags dressing med presset sitronsaft, oliven olje, litt pesto og fin hakket hvitløk som jeg rørte godt sammen og helte over hele salaten. JA jeg elsker hvitløk, mannen er ikke like begeistrett. avokadoen er lurt og ha ved siden siden den blir veldig fort brun og stygg, og somregel er det litt salat igjen som er godt å ha til lunsj dagen etter. og så har jeg fetaost over, noe som vi bruker til det meste her i huset. denne salaten var godt og veldig smak full, utrolig godt med cachewnøtter i salat, det skal jeg bruke oftere. den mettet godt og med god samvittighet, fikk til å med i mannen en skål salat.
er mat tips noe det er interese for her? jeg føler jeg har veldig lite peiling på dette område, og det meste er selv lært og ut fra fantasien. føler kanskje det blir sånn "jeg har peiling på mat" og det blir helt feil. men hvis noen er intersert i å lese og se mine impulse matlagnings forsøk så fortsetter jeg gjerne med det :)

2 kommentarer:

  1. Mmmm, det såg å hørtes kjempe godt ut. Sånn lager jeg mat...ut ifra hva vi har hjemme!

    Klem Anna

    SvarSlett
  2. Hei! Jeg har nettopp oppdaget bloggen din gjennom artikkelen på kk.no. Synes du har et kjempefint kjøkken (og fin blogg!) :) Hvilken type benkeplate har du? Er den fra ikea?

    SvarSlett