tirsdag 1. februar 2011

Tirsdag:

tirsdag og fri dag idag, helgen har vært perfekt egentlig. koselig jente kveld på lørdagen, morro på byen og fin i formen og tidlig opp å få litt ut av søndagen. idag har Leah og jeg ingen planer, blir vel å tuste og kose oss litt her hjemme og få gjort litt. igår kjøpte jeg denne lille søte koppen fra green gate på kenza som jeg har som ny sukkerskål på kjøkken bordet, kjøpte også eggeglass i samme mønsteret, jeg elsker green gate mønster og det som er så fint med de er at de kan mixes og matches sammen med hverandre.
nå går jeg bare å venter på vårens nyheter fra green gate skal komme i butikken kenza her i byen, dere har vel sett det nye som kommer? det er så fint. det med blått mønster, så gameldags og nydelig.

så jeg gleder meg som en unge på julaften til å handle inn noe av green gate nyhetene. ha en kjempe fin tirdag alle sammen! jeg prøver å bli flinkere til å oppdatere oftere men det henner jeg sitter med et nytt innlegg og holder på å publisere det i det jeg ombestemmer meg å føler det ble fryktelig kjedelig og ikke helt "meg" å blogg om!


1 kommentar:

 1. Hei Ida

  Fikk nyss om bloggen din gjennom Yvonne og måtte jo inn å se;)

  Koselig blogg du har.

  Klem fra svigerinna til Y.

  W

  SvarSlett