torsdag 16. april 2009

ute gjøre plan får vår-sommer 09:

det er mye som skal gjøres når man har hus , og her har det ikke gått fort fremover på de årene vi har bodd her. herregud det er faktisk 6 år. men i år skal det bli lekk lekk lekkert på utisden, i hagen og foran huset.
-mannen må mure ferdig beddet han har begynt på. er litt usikker på hva jeg skal ha der ennå. kunne tenke meg en urte og grønnsaks hage, men det kommer ikke så mye sol der fordi det er nesten under fjellet. så vet ikke om det hadde blitt så vellykket. men vi har også duskutert å lage ett lite drivhus med gammle vinduer rundt urtene så kansje det ikke har så mye å si at de ikke får så mye sol. noen som har peiling?- en port må også opp i hagen får at lille tulla kan gå trykt der oppe uten å stikke av hele tiden, det er jo ikke lange veien til det farlige vannet. bare rett over veien.

- så skal det legges ferdig skiffer og ordnes i trappene som nå er bare jord og dritt, er litt usikker på hva vi skal gjøre der. men vi finner nok ut noe.-så tenkte vi litt på å få ett nytt lass med grus på ut siden av huset, det er så mye rart i den grusen som er der nå og det er også blitt litt lite med åra. noen som har noen forslagg på hva som hadde vært fint da? hvit grus er jo litt stilig men er usikker på om det kansje hadde sett litt rart ut her.

- så skal det ryddes i den nedre hagen som ikke brukes til noe. og det skal snekkres en kompost binge som all jord og blommster avfall kan havne i, istede får å bare slenge det ned i den nedre hagen.

plattinga må vist beises eller noe sier mannen, jeg synes den egentlig er ganske fin som den er. men skal noe gjøres skal jeg hvarfall ha det lyst. det blir sinnsykt varmt oppi hagen vår på sommern og jeg vil ha en platting det går ann å gå barbeint på. 

- så skal det så klart lukes i bedde, og plantes i urner og dilles og ordnes.

kommer ikke på noe mer akkurat nå, men ser ut som vi har litt å gjøre i sommer da :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar