mandag 6. april 2009

lite blogging..

det har vært dårlig med blogging fra meg de siste dagene, jeg må bare beklage. jeg har manko på inspirasjon og dårlig med energi i det siste. er jo ikke typisk på våren man blir det, det blir jo lysere ute og man får lyst å gjøre ting. håper lysta og energien kommer snart, får lade opp på vrådal i påska. det er somregel på dagen og formiddagen jeg har mest energi og da går den energien til lille tulla mi, som foresten er fryktelig aktiv nå. krabber rundt som bare det å reiser seg i alt. det blir mye knall og fall nå da, og litt trøst med sutten etter på. ting hadde vært litt lettere hvis ho ikke putta alt ho fant i munnen. må jo passes på hele tiden, jeg har sikkelig panikk når det gjelder å sette ting i halsen. nå er ho jo å plukker bark av veden og putter i munnen også. har lært seg å komme opp det lille trinnet som går opp til kjøkkenet så pus sin mat måtte flytte ut. har også en kurv på kjøkken gulvet som jeg samler papir avfall i, den er veldig gøy å dra ut av og smake på alt. desuten så samler det seg jo alt av smuler og annet som detter ned fra kjøkken benken seg i kantene på gulvet, der er ho stadig.. nam nam sier ho da, greit får da vet jeg hvarfall når ho har putta noe i munnen. 

ellers, vi drar tidlig torsdags morgen. på hytte tur med gode venner. så det blir nok ikke noe blogging på meg da heller. skal nok ha med datan så tulla kan se drømme hagen på dvd tilfølle det ikke er tv der, men det er nok det. hytter er jo ikke hytter lenger. men vi har nok ikke nett der uansett. det er ikke akurat lite man skal ha med seg når man reiser med barn, så denne uka skal jeg forberede meg, skrive pakke og huske lister og pakke. og så skal det vaskes litt her, deilig å komme hjem til reint hus da. så får vi se om ikke jeg får litt inspirasjon og legger ut noen gøye blogg innlegg snart.. ha en fin mandag alle sammen.

1 kommentar:

  1. Årh jeg gleder meg til hyttetur :) Synes det er skikkelig surt å lese nå, så gleder meg til litt ferie, selvom boka må med...

    Ses torsdag :)

    SvarSlett