søndag 26. april 2009

tiden flyr...

ja det er jo sånn man sier hele tiden, men nå føles det virkelig som tiden flyr fra meg. bildet er av meg får ca ett år siden, med en enorm mage, noen "får" kg ekstra og masse vann i kroppen. får meg var graviditet slitsomt. hadde en del plager og jeg gledet meg bare til å få rier og fødselen igang, noe som føltes at aldri skjedde. fikk stadig høre at jeg sikkert kom til å få før tiden og at jeg så sprekke ferdig ut. men lille tulla mi hadde det nok himla godt inni der og termin kom og gikk. og den siste månden gikk jeg på hyppige kontroller til jordmor og lege. hadde tegn på svangerskaps forgiftning og når jeg var 3 dager over termin ble jeg sendt på sykehuset får å forhåpentligvis bli satt i gang. det hadde jeg blitt en gang før og da ble jeg rett å slett ledd av og sendt hjem igjen, så denne gangen var jeg redd får det samme igjen. men etter mye røsking og undersøkelser satte de endelig meg igang ordentlig. og etter den mest ekstreme smerte i hele verden kom endelig vedunderet vårt ut til verden.

og nå er det kun litt under to månder til ho fyller ett år, nemelig 12 juni. tiden og alt bare flyr forbi, uten at vi merker det. må huske og leve i nuet og nyte det vi har nå. ikke bare glede seg til ditt og datt og til ting blir bedre. gjør det beste ut av det du har nå og tenk på hvor heldig du er. jeg vil ikke se tilbake på livet mitt å ønske at jeg gjorde noe anderledes men tenke at jeg levde akkurat sånn jeg ville og at jeg hadde gjort akkurat det samme hvis jeg skulle gjøre det om igjen.guri malla, dette ble kansje litt dypt. innlegget fikk plutselig en annen vri en hva jeg hadde tenkt, men sånn er livet dere. ha en koselig og avslappende søndag alle sammen.

1 kommentar:

  1. et herlig ,ekte og dypt innlegg Ida :) samtidig mange gode leveregler som jeg deler med deg,selv om ting kan gå litt over styr mange ganger;) angrer ikke på noe,selv om jeg kunne unnvært noen episoder.men det er disse tingene som er med på å forme oss og livet vi skal se tilbake på ♥♥♥

    SvarSlett