lørdag 17. mars 2012

kurver.. kurver... kurver..

jeg hadde litt flaks med at mamma dro på ikea på torsdag og kjøpte da flere oppbevaringskurver til hylla på Leah sitt rom for meg! denne hyllen i sereien expedit, er så grei. det er mange fine kurver som passer i den, man får også skuffer og skap seksjoner til den og den kan brukse som romdeler. Leah har så mye små ting og så leker og får å få en litt mer ryddig "look" på rommet hennes passet det fint med flere kurver til oppbevaring! jeg ryddet litt på rommet hennes tidligere idag og tenkte jeg kunne ta litt bilder og vise frem, men når hun er hjemme mens jeg rydder er det plutselig veldig gøy å leke på rommet og ja.. det blir rett og slett ikke ryddig. men mannen fikk byttet ut ruten på rommet hennes som var pungtert, så nå kan hun se ut av vinduet sitt også. nå mangler bare litt mildere vær så vi kan få malt og satt på sprossene!! gullfisken "blomsterpapir" (kreativt navn fra kreativ liten jente) er på plass i hyllen, og har fått reint vann etter å ha fått resten av gullfiskmaten i bollen sin av sin "snille" lille eier!!

nå er jeg mer enn stuuuu.... METT!! vi har kost oss med deilig lamme middag som min flinke mann har disket opp med! nå kom han nettopp hjem og har leid film vi skal kose oss med før vi tar kvelden! den siste i twilight seriene.. gleder meg til å se den, vi kommer oss aldri på kino så det får som regel vente til de kommer på leiefilm!


ha en super deilig lørdagskveld alle sammen! nå skal jeg ta med meg rødvinsglasset og kose meg i armkroken og nyte kvelden!!


-klem fra Ida-


1 kommentar:

  1. Så smart med kurver, får rotet bort...
    :)

    ha en flott kveld

    SvarSlett