fredag 8. juli 2011

nye boller:

laget av mamman min, hun har vært keramikker i mange år og hadde egen butikk her i byen. men for tre år siden la hun ned butikken og ville gjøre noe helt annet, det å ha egen butikk er mye jobb og mye tid for kanskje ikke så mye tilbake og da mamma hadde holdt på med keramikk så lenge jeg kan huske og var hun rett og slett litt lei av det.
men heldigvis kan hun ennå noen ganger lage ting til meg på verkstedet til en som har tatt over alt mammas gamle utstyr, og da jeg nevnte at jeg er så glad i den store bollen min med i denne stilen fant hun ut at hun ville lage noen flere av denne typen, så idag fikk jeg to som er i litt mindre strørrelse enn den store "salat" bollen min, de var rykende varme og ferske direkte fra ovnen. tror også jeg skal få brukt de idag, vi får middags besøk av et vennepar av oss som vi ikke har sett på nesten ett år. skal kose oss med middag, dessert, kort spill og vin til de som kan ha det :) var ikke bollene fine? mamma, jeg ønsker meg fler ;)

-klem fra Ida-
2 kommentarer:

  1. De var nyydelige! Også har du jammen en sånn fin kitchen aid og a gitt... *misunnelig*

    SvarSlett
  2. takk :) ja den er jeg fornøyd med, kjøpte den med ferie penger som var til overs for tre år siden tror jeg det var, godt at jeg har en mann som også syntes det var en god invistering med ferie penger :) men fikk ikke lov å få rosa da :P

    SvarSlett