torsdag 7. juli 2011

jeg prøver....

å vise dere vaskerommet mitt, men blir bare ikke noe fornøyd med bildene. synes det er vanskelig å få fine bilder i små rom, med lite eller i dette tilfelle ingen vinduer. i tillegg er det sånn skrapt lys under den hylla og selv om det ikke er et mørkt rom blir det det på bildene. men ihvarfall er dette vakserommet mitt, vi bruker det også som et bad siden det er her vi har dusjen og vi har også toalettet som vi bruker nede her.

jeg har endelig fått opp en gardin under benken, og får noen uker siden fikk jeg en hylle under benken også, det tok "bare" ca et halvt år. hihihi

oppå hylla har jeg vaskepulver og skyllemiddel, vi har vær sin lille kurv med ting vi bruker på badet, mannen har barbersakene sine her blandt annet. og ellers litt pynt, pynt må man jo ha over alt :)

under benken, bak forhenget skuller jeg hånkler, kluter og Leah sine pysjamaser. en kurv med stryketøy. skittentøyskurv, vakseremedier og bøtter og så klart vaskemarskinen. ellers har vi lagt panel på veggene her og malt det hvit, synes hvit er en veldig grei farge på et vaskerom, så gulvet har fått hvite fliser og inni dusjen som jeg ikke får vist pga den er ennda mindre og umlig å ta bilde av, er det hvite fliser i to forskjellige strørrelser, små mosaikk på gulvet og avlange på veggnen. jeg synes en "bygd" dusj er 10x bedre enn et dusjkabinett, jeg rett og slett hater dusjkabinett og alle krinkelkroker det legger seg støv som er umulig å vakse. men uansett her er ihvarfall litt av vaskerommet mitt, selv om jeg ikke ble fornøyd med bildene. ha en fin fin torsdag videre alle sammen.

-klem fra Ida-

1 kommentar:

  1. For et lekkert vaskerom! Vi skal få bygd et vaskerom i kjelleren til neste år. Er spent på hva vi klarer å trylle frem.. :)

    SvarSlett