tirsdag 25. mai 2010

nips og naps...

i min kjedsomhet idag og i mangel på lyst til å gjøre alt det jeg burde gjøre så gjorde jeg heller den tingen jeg ikke burde gjøre, nemelig å shoppe litt... å det gjør jo så godt for sjela :)kjøpte dette sommer sengetøyet på prinsess. jeg gadd nemelig ikke å dra helt til arendal så da gikk turen til senteret grisen i tvedestrand. egentlig kikket jeg etter en dukkevogn til leah sin bursdag men det fant jeg ikke, ikke den jeg vil ha i hvartfall. 
men kjøpte litt annet nips til ho da, en søt genser på halvpris, en bade truse til i sommer, nye tøffelsokker (håper de passer, så så små ut) en søt bag ho kan bruke til overnatting, nå bruker jeg de bagene vi har panteflaskene i og de er ofte grisete oppi og da må jeg altid vaske de før jeg kan putte klærne oppi. 
og disse søte hello kitty crocsa, var faktsik ute etter crocs så det er jeg glad jeg fant, de er greie som sandaler i barnehagen og greie som bade sko i sommer. og så var de jo så søte også da.
det nærmer seg jo Leah sin to års dag, som er 12. juni. så da kjøpte jeg litt utstyr til det på nille idag. vi skal ikke ha barnebursdag i år heller, vi venter et år til med det har jeg funnet ut. men gøy med rosa papptallerkner uansett, tror ikke besteforeldre har noe i mot og spise kake på de. og så har jeg vært verdens snilleste mamma og kjøpt balonger, som jeg har fulstendig forbi for. men, det er jo bare den ene gangen i året så jeg må bare holde ut!

2 kommentarer:

 1. Åh, så masse flott du har handlet da:o)
  Gøy med shopping! Men av en eller annen grunn blir det som regel mest til ungene ♥

  Ha en fin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. takk :) ja det blir som regel mest til barna når man shopper etter man har blitt mamma, men det er jo gøy å da.. og så mye fint og kjøpe.
  ha en fin dag du også!
  klem ida

  SvarSlett