onsdag 5. mai 2010

mitt første lappeteppe

igår begynte jeg endelig på mitt første lappe teppe, det har vært planen lenge.. men du vet.. kommer liksom aldri igang. men fikk gjort det ferdig idag, jeg ble sånn middels fornøyd egentlig. farge kombinasjonen synes jeg ble bra men sy jobben var værre. det må jo være så rett for at alt skal passe og blir det litt skeivt på hver rute så blir hele stykket/remsa veldig skeiv, fikk jeg erfare. men nå har jeg ihvarfall laget mitt første, og det blir sikkert bedre etter hvert. det viktigste er at det var veldig gøy å lage. dette er da meningen at skal være et vognteppe til tante ungen min som kommer i september, en liten gutt. så nå er jeg spent på om det faller i smak hos søstra mi. tenkte det hadde vært søtt å sy en liten sopp fylt med vatt til som kan henge i vogna som babyen kan titte på :)
det neste jeg kunne tenke meg å prøve å lage hadde vært en veske... og kanskje en toallett veske.

4 kommentarer:

 1. Åh, så fint det ble.. nydelige stoff ♥ Flink du:o)
  Hva har du som bakstykke og er det foret med noe? Har også lyst til og lage et slikt... hvor stort er det? Mange spørsmål da, men det var så flott!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Utrolig fint Ida!! Så flink du er :)

  SvarSlett
 3. tusen takk :) det er godt de skeive syfeilene ikke kommer så godt frem på bilder :P har det lyse rutete som bakstykke og har fylt med et tynt lag filt. men hadde nok ikke klart og lage det uten skjere brett og kniv, og strykebrett og strykejern må være i nærheten hele tiden :) ida

  SvarSlett
 4. Camilla kommer til å elske det, det var drit fint!
  Jeg har også lyst til å lage sånn. Holder på å hekle nå, men kunne godt tenke meg å ha en hobby nr 2.

  Linda B

  SvarSlett