tirsdag 6. oktober 2009

kaos i hode

er sånn det føles litt nå, kaos rundt meg og kaos i hode. til helga fytter vi rett og slett og lysten til og rydde, stelle, gjøre regnt og gjøre det koselig her akkurat nå er ikke eksisterende. har ikke begynt og pakke ned noe ennå fordi jeg ikke vil leve rundt esker og ha ennda mindre plass en det jeg har nå. har en sånn ca plan at jeg kan ta kjøkken ting og sånt fredags kvelden og hive tøyet i sekker på lørdags morran og så er det bare de store tingene å de gidder jeg ikke pakke i esker. det er jo heller ikke noe som haster. overtagelsen på huset er ikke før 15.nov. så da har vi god tid til å hente ting, rydde ut av bua og kjellern og vaske ned. ellers tenker jeg en del på trening nå og har hatt hard trenings økt både søndag og i går, men idag værker jeg sååå.. magemusklene glemte jeg vist og strekke ut på søndag og det kjenner jeg godt(vondt) idag. har planer om at drømme kroppen skal være på plass til neste bikini sesong.ellers har jeg forelsket meg fulstendig i denne nydelig kåpen fra oddmolly... den er sååå lekker. og så klart "litt" får dyr får lommeboka mi. men er jo lov å drømme litt..
jeg og mannen lurer på å ta oss en liten helgelondon tur før jul, når vi forhåpentlig snart kjøper oss et nytt hus(opppusingsprosjekt) blir det nok leeenge til neste gang vi har mulighet eller råd til å finne på noe sammen så vi har funnet ut at det hadde vært lurt å gjøre nå.
kunne tenke meg og dra så vi fikk med oss litt jule steming og jule gater kansje. noen som vet når det er vanlig i london. vi tenkte en helg i slutten av november. etter alt med hus salg og overtagelse og flytting er over. kom gjerne med london tips??

3 kommentarer:

 1. Hei,
  må bare tipse deg om at http://www.campadre.no/
  har kampanje på odd molly nå, - 60% på utvalgte varer :) kanskje du finner noe du liker :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Koselig blogg du har. Jeg tittet på den kåpa i dag faktisk. Råfin. :)

  Ønsker deg en fin kveld. Klem fra Anine

  SvarSlett
 3. Hei Ida! Jeg reiser til London nå til lørdag, lenge siden jeg har vært der nå, og tenkte som deg at jeg må benytte sjansen når jeg har råd!Julelysene blir som regel tent i midten av november, og det er PENT å se på, om enn litt glorete? ;)
  Jeg kan skrive til deg på Face når jeg har vært der igjen, med tips om du vil? Har du vært der før?

  SvarSlett