søndag 27. september 2009

mat og litt til...

på fredag feiret vi hus salget med deilig hjemme lagde hamburgere. det var kun en som bøy på huset vårt og det gikk får prisantydning, får de som lurer på det. men vi er veldig fornøyde med det og er nå klare får det nye kapitellet i livet vår, den evige drømme hus jakten. men foreløbig gleder vi oss faktisk til å bo i pappas leilighet med en av byens fineste utsikter. bloggnavnet har jo mye med huset å gjøre men det kan også ha fler betydninger og jeg liker det veldig godt så jeg beholder det. men mulig boggen kommer til å handle litt mindre om intriør og mer om andre ting en stund, men det ser vi jo hvordan det utvikler seg så får de som vil forsatt følge med meg :)
på lørdags formiddagen var vi først en liten tur i den lille dyre hagen  på broklansheia i gjerstad og kikket på dyra. og når vi kom hjem tok vi en tur med bæremeisen i det fine været i urheia. leah er utrolig operksom og legger merke til blåbær lyngen fra oppe i meisen og sier mer mer, det forbausa oss ganske. tror vi ofte undervurdere barna våre og at de skjønner mye mer enn det vi tror.
på dette bildet leker leah i sandhauet på uteområdet i den lille dyrehagen, har vist får sand på hennene her og det er jo litt krise.. he he..
på lørdag lagde jeg deilig form med svinekjøtt, soltørka tomater, sjampinjong og blåmugg ost. fant oppskriften i allers når jeg satt en stille kveld på jobb i kassa og bladde igjennom alle bladene. det var masse deilige oppskrifter med ting i form, jeg elsker ting som er i form. all maten sammen og det gjør seg selv i ovnen, deilig.

det var utrolig godt og hvis noen vill ha oppskriften kan jeg godt legge den ut :) bare gi beskjed i komentarene.
idag har vi vært ute og lekt litt, vært hos pappa og avtalt litt flytte ting og spist deilig middag hos svigers. her er leah idag til morran som leker med pappan sin i eske med hjul fra europris .. hi hi..

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med hussalg :) Håper ikke det går altfor lang tid før dere får deres eget da. Borte bra, men hjemme best!

    SvarSlett
  2. Er jeg helt på jordet hvis jeg sier at Leah ligner litt på Inger?!?

    SvarSlett