søndag 18. oktober 2009

søndag

tidlig oppe som altid(kvart på 6) og så ut som det skulle bli en fin dag...og da blir det søndags tur, jeg elsker søndags tur tradisjonen og idag gikk turen til randvik sammen med tante camilla (billa) og onkel harald..

leah elsker å huske, i barnehagen kan ho vist sitte på huska i en halv time av gangen..nå har vi kommet hjem og slapper litt av før vi begynner på middagen, planene idag var egentlig å rydde litt mer ut av huset med vi trengte en familie dag så jeg har ikke dårlig samvittighet får det.. døynet har liksom ikke nok timer og helga ikke nok dager..
det er mye skriking på natta her også så vi legger oss tidlig fordi vi er veldig trøtte, ho har jo allerede fått to jeksler og det står to som ser ut som det er rett før de kommer igjennom men sånn har de stått lenge nå.. virker som ho sliter veldig med disse to tennene..

litt rart at disse skal være så vonde når de samme på den andre siden ikke var noe serlig problem. har også stussa på om ho sover får mye på dagen å at det kan være derfor ho våkner mye på natta nå men jeg kan liksom ikke skjønne at det skal være det.. ho sover to ganger og ca en time hver gang. legger seg i halv sju, sju tiden på kvelden og sovner da somregel uten problem. er jo mye forkjøla å sånn også da men er ikke altid det virker som om det er det som plager ho. håper uansett at det snart gir seg fordi vi er veldig slitene nå... 

ha en deilig høst søndag alle sammen, snakkes (blogges)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar