mandag 17. juni 2013

Leah Sofies bursdagsfest!

 En spent liten jente venter på gjestene sine, ti små jenter skulle kose seg rundt bordet!


 Pynt og borddekorasjon er litt fra overalt. kappkopper, askjetter og sugerør er fra festfabrikken og partydesign. Pompomene har jeg laget av silkepapir fra panduro. ballerinane i vinduet og muffinsformene med prinsesser på er fra laila lindholms nett butikk. og ideer er litt fra overalt, men man får mange ideer (og jeg får mest av mine) fra Pinterest!! Love pinterest!!
 Is kiosken var populær!!

 Masse deilige kaker! Og desverre ikke så mye som ble spist (som jeg skulle ønske)! en ting som ble veldig suksses som jeg kommer til å gjennta var små porsjoner med gele, i muffinsformer! Ellers bakte jeg cupcakes med kindesjokolade biter i og candymelt topping av rødegelefisk! blåbær cupcakes med philadelphia og smør topping og jordbær og bringebær som pynt.


 Og hovedkaken var en reinbuekake med smørkrem lag og hvitmarsipanlokk! pyntet med marsipanvimpler!! Både mannen og jeg synes det er gøy å eksprimenetere og prøve å lage gode og fine kaker! ekstra gøy med denne fargerike kaken! Ellers laget jeg en sitronkake langpanne og til familieselskapet etterpå kom svigermor med en nydelig pavlova!!
 Det var en veldig koselig bursdag og en lang dag for store og små.. litt deilig å begynne på hverdagen igjen nå idag. Nå har jeg nettopp vasket ett meget klissete gulv i spisestua og nå står kjøkkenet for tur (hvis jeg rekker det imens Marie sover da..)

Super fornøyd 5 åring her sammen med sin veldig ferske fetter Fillip!! Vakkre bursdagsbarnet mitt!! Si ifra hvis noen ønsker oppskrift eller ideer på noe? ;-) jeg deler gjerne!
-Klem fra Ida-

1 kommentar:

  1. Likte godt at du pyntet lysekronen :D
    Festen ser ellers helt nydelig ut :)

    SvarSlett