onsdag 5. juni 2013

I LOVE kjøkkenet mitt! Fant ut at det var en stund siden jeg har vist frem kjøkkenet, det er jo tross alt favoritt rommet vårt i huset! Det er her vi bruker mest til og det er også her vi har brukt mest penger på oppussingen! Det ene kjøkkenvinduet er fult av frodige urter. Elsker duften, synet og smaken av friske urter. Så er veldig glad for at disse overlever her, men det kan se ut som jeg må kjøpe meg en ny koriander og kanskje en ny mynte! Jeg får i hvart fall aldri nok av kjøkken, og kjøkken ting! kopper, skåler, visper og boller... tror jeg kunne fylt opp flere kjøkken med ønskelisten min av kjøkken"stasj"! Det nyeste her er visper og slikepotter som jeg bestillte fra Laila Lindholm store, jeg bestilte en del der fra, de har blandt annet super masse fint bursdags"stasj" til barn. Det virket veldig enkelt og greit å bestille der fra og portoen var heller ikke så dyr, selv om det kom fra svergie. Men får et par dager siden fikk jeg en toll regning på over tre hundre kroner!! Det er jo litt kjedelig da! Hvordan ungår man man sånt? Synes jo egentlig at de burde opplyse om slikt på nett sider? 
Ja ja.. uansett, ha en flott dag alle sammen! og kos dere med bilderas fra kjøkkenet! Fikk som helt sikkert mange andre mail om å melde meg på bolig pluss konkuransen, norges vakreste hjem... men skal skal ikke tenker jeg? føler jeg må ha aaaaalllt av oppussingsprosjekter ferdig før jeg kan melde meg på noe slikt.. men på en annen side, blir man noen ganger helt ferdig med et hus?? nå for tiden ser i hvert fall soverommet vårt ut som en bygge plass og på utsiden av huset ser det ut som det bor noen sikkelig "hillbillis" her..
-Klem fra Ida-

5 kommentarer:

 1. Så fint kjøkken!!!! Har selv et helt nytt kjøkken som jeg er veldig glad i, men har ennå ikke fått det så personlig og koselig som du. Friske urter og det å sette frem kjøkkenredskaper i glade farger var geniale tips.

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det!! Ja det tar litt tid å få alt på plass på ett nytt kjøkken. når jeg ser bilder fra 2 1/2 år tilbake når det var helt nytt så var det veeeeldig tomt en stund :-)

   Slett
 2. Kjempefint kjøkken har du, helt forståelig at du liker deg her inne ja :D

  Ønsker deg en god natt,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) ha en fin torsdag!
   -klem fra Ida-

   Slett
 3. Alt som bestilles på nett utenfor Norge må være under 200NOK ellers risikerer man en tollavgift på resterende beløp. Enkelte skandinaviske nettsider tilbyr å legge til toll i prisen.
  Sjekk på tollvesenet.no.

  SvarSlett