søndag 9. desember 2012

syk... syk og syk..

...så tenner vi to lys idag..
 
 
Altså ikke noe alvorlig sykdom her i huset, men forkjølse og feber har jo regjert en stund her nå, og i helgen var det eldste tulla sin tur. merket på fredag at hun ikke var helt i form og i hele går lå hun rett ut med feber. hun var veldig lei seg får hun gikk glipp av burdag til en venninde, men hun klarte ikke en gang å reise seg fra sofaen så å gå i bursdag var ikke snakk om. Idag er hun litt bedre i form og febern ser ut til å ha forsvunnet, så jeg håper hun orker ballett forestillingen seinere idag! hun skal være løve, og mor som selv har danset ballett i mange år (fra anldern 4 til 18år) er minst like spent som frøkna selv!
Ellers er det fullstendig snøstorm her ute idag, været minner meg om den "Emil i lønneberget" episoden når Alfred er syk og Emil frakter han til doktorn på hest og slede! husker du den?
Merker at det har vært kaldt og at jeg går hjemme på strømmregninga for tiden ihvartfall.. kan se ut som stabeiste i meg må gi etter for varmepumpe presset fra elektrikker mannen!! uff, har ikke lyst til å ha sånn stygg kasse på veggen..
Ha en fin søndag alle sammen, og husk og tenne andre advents lyset idag!
-klem fra Ida-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar