torsdag 14. april 2011

nye møbler på plass...

da er møblene på plass i stua og spisestua, jeg synes det ble fint og ble fornøyd. deilig å få noen møbler inn i stua her som fyller opp litt tomrom, det gjør det litt mer til en stue og et hjem.

nå har jeg nettopp hatt besøk av en koselig jente fra agderposten xtra som har intevjuet meg og tatt bilder her, så nå er jeg spent på å se hvordan artiklen blir når den kommer ut. vet ikke helt når det er ennå, men sier ifra til dere. kanskje tikker det inn noen nye leser også etterhvert.
uansett, ha en kjempe fin tordag videre alle sammen. nå skal jeg slappe litt av med en kopp kaffi.

4 kommentarer:

 1. Hei,
  jeg har bestilt vareprøver fra gulvnett.no, og ble linket til bloggen din da dere har lagt dette gulvet... Ser veldig fint ut på bildene. Er dere fornøyd med gulvet? Ble det som forventet? Ser vi har lik stil...og at gulvet passet fint til alt det lyse. Hmmmm tenke tenke. Veldig fin blogg du har :)
  Ha en strålende kveld.

  Klem fra Heidi

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder og herlige møbler;))
  Så gøy med artikkel i avisen, spennende ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Så flotte møbler!
  Blir litt nysgjerrig når jeg leser gulvnett...jeg ser etter gulv å har noen prøver fra gulvnett hjemme. Hvilket type gulv er det dere har lagt?

  Klem Anna

  SvarSlett
 4. http://www.gulvnett.no/produkter/parkett/1-stav/parket-_-1-stav-eik-tind_-hvitoljet/
  prøvd å legge inn en link her til det gulvet vi har fra gulvnett over her. bilde fra vår stue det på denne siden :) er veldig fornøyd med gulvet, men så klart med et oljet gulv isteden for et lakket så må man jo være litt mer forsiktig og det tåler ikke så mye. det jeg er mest fornøyd med er fargne som passer så fint inn med fargene i resten av huset her. det fikk en fin flyt :)

  SvarSlett