torsdag 23. september 2010

kjøkken!!

wiiii! igår kom kjøkkenet og nå er det sånn halveis ferdig montert. mannen jobbet non stopp igår fra ca 8 om morran til halv ti om kvelden med to mat pauser på statoil :)Leah, mimmi og jeg var jo på svømming igår, så jeg og tulla måtte jo ned å titte litt idag før Leah skulle til bestemor.
det blir kjempe lekkert og jeg gleder meg til å se det ferdig! jeg er ikke mindre utålmodig på flytting nå kan du si :)

i hullet der kommer oppvaskmarskin med helt dekket front, under vinduet en hvit keramisk vask og mitt mellom vinduene en stor induksjons topp. ventilator eller vifte som jeg kaller det, har vi ikke kjøpt ennå så da jakter vi på en enkel en i børstastål.


mitt mellom disse skapene kommer en innebygd sitte benk og i hvert hjøre kommer det glass skap som skal gå helt ned til benken og helt opp til taket.helt i hjørnet kommer det et tildekket kjøleskap og ved siden av kommer det microvn og komfyr, deilig å ha det i stå høyde og ikke minst barnevennlig :)
Leah lurer på om det går ann og ri på støvsugeren ellers begynte hun og pakke vekk verktøyet til pappan inn i kjøkkenskapene. hun sier det er huset vårt og vet jo hvor rommet hennes er men jeg lurer på om hun egentlig skjønner det...

å så fine krøller dette var mamma! eller det nye kommentaren hennes: å e dette mamma? på sikkelig god risør dialekt :) idag har vi kledd oss godt med ny flees dress fra inersport, kun 200 kroner for dette fine settet. for ett kupp :)

jeg kommer med flere oppdaterings bilder av kjøkkenet seinere når det har kommet mer opp!
2 kommentarer:

  1. Åh, så utrolig fint kjøkken! Å hu lille tutta ser ut som hun koser seg i huset hun også :)) Gleder meg til å se kjøkkenet i stadig fremgang :)

    SvarSlett
  2. Så supert ut det kjøkkenet!
    Hils mærtin og ha en god helg..

    SvarSlett