torsdag 16. september 2010

jeg drømmer om....

denne lekre spisestua fra ilva. og når jeg har funnet en jeg virkelig VIL ha er det vanskelig å finne en annen, får denne har de nemelig i danmark, svergie og island men selvfølgelig ikke i norge! hvorfor er norge altid sist ute? vi har vært i konatakt med de og de bringer ikke til norge, så da måtte utveien vært og hente det selv. men nå er ikke det det eneste problemet da, budskjettet på oppussingen har nok sprukket for en stund siden så vi må se hva vi sitter igjen med når alt er betalt og vi må få litt igjen til å gi kjellerleiligheten et liten løft så vi kan få inn litt ekstra penger der.
her er litt annet lekkert fra ilva som jeg heller ikke hadde sakt nei takk til. prisene er heller ikke så værst, litt dyrere enn ikea så klart men de er til å leve med. gå inn på nett siden og ta en titt, utrolig mye fint her.

foresten så spurte jeg mannen igår hva han ønsket seg til bursdagen som er 10.10 og tenkte kanskje det kunne vært deilig får han og få en fri dag til å for eksempel dra på fisketur noe han elsker og ikke har fått gjort på evigheter, men han ønsket seg dugnad på huset, så venner og familie det er bare og komme. dører og lister som skal males, masse rot som må ryddes og en del lass som må på dynga ;)


3 kommentarer:

 1. Oj,der var det mye lekkert! Så domt at de ikke levere til norge. Er det ikke typisk!
  Skjønner godt at du bare må ha den der,den va virkelig en skjønnhet.
  Ha en flott dag!
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Vakkert spisebord! Forstår at det står høyt på ønskelisten :) Lykke til med dugnad, får håpe mange føler kallet ;)

  Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. Så innlegget ditt tidligere idag, og når jeg så denne annonsen på Finn nå så tenkte jeg på deg. Ikke helt lik drømmen din, men kanskje en god erstatning for en stund:)) Sjekk linken http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=24411297

  Koser meg med å følge oppussingen din av set nye huset :)
  Hilsen Helena

  SvarSlett