lørdag 25. september 2010

det er lørdags kveld og jeg legger meg kl ni!


nå tar jeg rett og slett halsbettenelsen og den rennede nesa mi med meg og legger meg i senga med en bok og en kopp varm melk med honning! tok meg først min andre stim dusj idag og det hjalp godt!! men nå er jeg litt lei høst forkjølse og det ser ut som jeg blir værre isteden for bedre. jeg kan ikke huske og ha hatt sånn ordentlig vondt i halsen før at jeg nesten ikke kan spise noe, jeg har bare lyst å grine når jeg svelger maten. er det noe jeg kan få hos legen for at dette skal gå fortere over? hvis ikke gidder jeg ikke gå til legen :) ha en fin lørdags kveld alle sammen, jeg er sikkert ikke den eneste som sitter med høst forkjølsen idag og synes litt synd på seg selv!

4 kommentarer:

 1. Uffda, det hørtes ikke godt ut. Synes du skulle gå til legen for det kan hende det er en infeksjon som ikke vil gi seg uten antibiotika. Ellers så er nok steamdusj som du har prøvd bra, og jeg synes melk med honning bruker å hjelpe. Ha gjerne litt kanel eller kardemomme i også. GOD BEDRING!

  SvarSlett
 2. Kjenner meg igjen... Får ikke sove på grunn av all hostingen, så nå sitter jeg her og durfer rundt i bligglandia... Har gått i ti dager, legen på mandag tror jeg... Ha masse god bedring:) nå skal jeg inn og kikke litt mer på bildene dine:)

  SvarSlett
 3. Ida legen kan pode deg i halsen å se om det er en halsbetennelse som skyldes bakterier... er det det får du antibiotika og burde føle fremgang i løpet av 2-3 dager.

  Hvis ikke er det en virus, å da kan du ikke gjøre annet end du allerede gjør.

  God bedring, håper det snart gir seg.

  Klem

  SvarSlett
 4. Så kjedelig å være syk -men om det er en trøst, så er du ikke alene...mangel på energi, host og hark har kommet til dette huset også. Håper du blir bra igjen snart!

  Klem fra Nina

  SvarSlett