lørdag 12. juni 2010

Leah Sofie 2år!!!

"lille" prinsessa mi er to år idag, eller sessa som ho sier. tenk at tiden har gått sååå fort. vi har hatt en fin dag med masse pakker og masse kake. bare litt lei seg når visse gjester skulle gå.rakk en skje med kake før det var ned fra stolen og leke videre med  de nye lekene. spiste opp alle seimennene på sjokolade kaka som monny hadde laga da. (monny er min bestemor, første gang Leah prøvde og si oldermor ble det nemelig monny og nå heter ho det ennå)
dekket på i barnebursdag stil selv om det bare var besteforeldre, en hau olderforeldre og to tanter og en onkel i bursdagen. men litt koselig for Leah sin skyld da. neste år blir det nok barnebursdag. 
var også flink og blåste ut lyset eller spytte på kaka var det nesten da. off jeg har sååå mye kake igjen i kjøleskapet, og sååå utrolig vondt i magen! 
Leah fikk utrolig mange fine, og store pakker. trampoline som hun har masa om lenge. dette var faktisk en veldig passelig str til ho. den skal nok opp på verandan i det nye huset etterhvert, når det er blitt rydda litt på utsiden der.
og traktor med henger til den lille tøffe jenta mi, som har dilla på alt av traktor, gravmarskin, lastebil og brannbil for tiden. og i tilegg fikk ho: trehjul sykkel, dukkevogn, leke kaffi trakter, ponny med ponny bil, pysjamas, liten kampingstol og penger. tror vi må en tur i banken og tømme grisen en dag til uka. har jo fått lapp at det venter en pakke til ho der også, men hvis den er like kjip som ifjor så kan de bare beholde den egentlig. det var en stygg fotball tallerken. har ikke den ennå for å si den sånn. men nå skal jeg og mageknipen min legge oss på sofaen med nytt bolig pluss og vakkre hjem! ha en fin lørdags kvelde alle sammen!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar