fredag 1. januar 2010

nyttårsaften 09

helt stille og rolig nyttårs feiring her i går, vi lagde deilig yttrefilet av rådyr med amaldine poteter og aspargis topper, og sjokoladefondant med jordbærsaus og krem til dessert.
på formiddagen var vi hos søstra mi og spiste kake siden ho hadde burdag igår, og utover dagen ble jeg bare tettere og mer rennede i nese og øye.
når kvelden endelig kom og vi skulle kose oss og jeg skulle stelle meg var det venstre øyet nesten helt tett og rennede og det samme med venstre nesebor
så etter middagen ble finstasen raskt byttet ut med flanellpysj og dessereten spist i sofaen med pledd, vi tok kvelden før tolv så sjampanjen ble liggende i kjøleskapet til en annen gang. når raketene begynnte så smått å bli sendt opp i ellve tiden fikk ikke lille tulla sove mer og tilbrakte natten trykt og godt mellom mamma og pappa :)

2 kommentarer:

  1. Godt nytt år til deg;-) håper øyet er i bedring.
    Utrolig vittig at du skriver om de potetene i dag.. har ikke hørt om de før på jobb idag ( je du vett noen må jobbe også) men ho jeg jobbet sammen med nevnte at de burde jeg smake og nå er jeg helt sikker.
    Så veldig godt ut. skikkelig misunnelig på den sjokolad fondanten er bare det beste jeg vet, men får ikke til å lage det.. Har du noen tips så er jeg takknemlig..

    SvarSlett
  2. godt nytt år til deg også :) forkjølsen begynner å slippe taket og er mye bedre nå heldigvis. var første gang jeg laget sjokoladefondant og jeg tror ikke den ble helt som den skal, den skulle nok stått litt kortere i ovnen,så den hadde blitt litt mer rennende enn det den var. så da er jeg nok ikke en ekspert å spørre om tips desverre :P ha en fin dag:)

    SvarSlett