mandag 11. januar 2010

hjelp?


jeg trenger litt hjelp og noen tips av de med peilig eller erfaring. jeg vil ha en ansikts rens/vask jeg kan bruke morgen og kveld. jeg har prøvd mange forskjellige og ennå ikke funnet "min" type. jeg var veldig flink til å rense ansiktet mitt morgen og kveld i tennårene og var veldig opptatt av det. men med årene og etter jeg har blitt mamma så har jeg rett og slett blitt litt slurvete og lat. dette spørsmålet hvilken hud type er du? det gjør meg bare forvirra.. er jo ikke en hudtype liksom. er litt tørr her og har litt fet hud der. er det noen som har prøvd noe ansikts rens de er fornøyd med som de vil anbefale til meg?

5 kommentarer:

 1. Blandingshud - (fet/tørr)

  SvarSlett
 2. Jeg er konsulent for Mary Kay. Har du hørt om det??
  Mest solgt hudpleie i USA. Kan lese mer på www.marykaynorway.no
  Veldig enkle og bra produkter.
  Sender deg gjerne en prøve på rens og fuktighetskrem bare send meg en mail så ordner jeg det.
  marianne@olto.no

  SvarSlett
 3. Kombinerthud - tror jeg forresten det kalles :)
  "Kombinert hud
  En kombinert hudtype er typisk fettet i t-sonen. Det vil si at huden er fet rundt nesen, på haken og pannen, mens den er tørr på kinnene." (Fra Google, hehe)

  SvarSlett
 4. har faktisk en venninde som selger mary kay og har vært på flere mary kay party. men er litt usikker på om det er merket for meg. men skal tenke på det :) liker best produkter som man kjenner frisker opp i huden, at man ser "møkka" på bomuls padsen, men det er kanskje ikke det beste for huden :P

  SvarSlett
 5. de aller fleste har kombinasjonhud, altså ikke bare èn hudtype. Jeg bruker garnier som på bilde og kombinere med dècleor. Men jeg er også fan av økologiske produkter fra apoteket eller lignende:)

  SvarSlett