tirsdag 12. mai 2009

sol sol sol

her er jeg og min solstråle å koser oss på stranda på  rett over gata fra huset vårt i dag tidlig, fikk spadd litt sand og øvd litt på å gå før det begynte å blåse litt. da gikk vi inn siden lille tulla ennda ikke er helt frisk men snørrer og hoster veldig ennå. ho har også veldig dårlig mat lyst og kaster fortsatt opp noen ganger. tror jeg skal en tur på helesestasjonen å veie ho litt snart, føler ho forsvinner helt. ikke la deg lure av de gode bolle kinna, ho er ikke så bollete på resten av kroppen. men nå er ho ute å triller med bebe og jeg har hatt kaffe besøk på verandan. nå får jeg vel hive meg rundt med litt husarbeid og matlaging før mannen og lille tulla kommer hjem.

ha en nydelig sol fylt tirsdag alle sammen, veldig koselig med alle komentarer og alle som har vært å kikket på bloggen min etter jeg ble med i nib foresten :)

3 kommentarer:

 1. Heisann!
  Kjempekoselig blogg - elsker bildet i headeren din! :-)

  SvarSlett
 2. anette: må innrømme at det bildet ikke her fra hjemmet her da, men har tatt det selv. er i ett gammelt drivhus i den gamle by i århus,dk. veldig koselig plass :)
  ellers takk takk for kjempe koselige komentarer, det setter jeg pris på :)
  hilsen ida.

  SvarSlett