torsdag 28. mai 2009

me time in the sun

hver en mamma trenger litt tid til seg selv,. uansett om det er å sitte i sola og kose seg med en bok, gå å trene eller andre hobbyer. er litt lei av at når jeg har barne fri så er det kun husarbeid og slikt på tapeten, men mannen min har tusen hobbyer som fisking, seiling, snowbord og hummerfiske. alle mine hobbyer som sying og annet små plukk er jo ting jeg gjør hjemme, skulle gjerne hatt andre ting som gjorde at jeg kom mer mer ut av huset og skravlet med venninder. har jo mine babyvenninder, de jeg møter på baby sang, og det er jo kjempe koselig. men en gang innimellom hadde det vært koselig å møtt venner får å snakke om noe helt annet, tatt et glass rødvin og koblett av fra hverdagslivet, kunne pynte seg og legge den grå slitte mamma uniformen hjemme(det er en stor grå joggebukse som blir flitti brukt når jeg er hjemme. nå er jeg jo så uheldig at alle de gammle vennindene min fra en faste gjengen har flyttet fra denne lille søte byen vår, men jeg er jo også heldig å har en herlig søster som jeg kan ringe så fort jeg kjeder meg. nå flytter snart en av de fortapte vennene hjem igjen etter utannelsen er i box, så da krysser vi fingrene får at det blir litt mer venninde tid da :)
ellers vurderer jeg en liten oslo tur eller bare en kjapp ikea tur, men først må lomme boka vurderes, siden jeg har valgt å være hjemme med lille tulla selv etter pengene ikke kommer lenger må de pengene vi har dras litt ekstra i så de rekker helt til slutten av sommern :)

3 kommentarer:

 1. Hvad er det du har oppå brødet ida? Det ligner krem men altså???? Eller spiser du bare sære ting ;)

  Har vært i stof å stil i dag.... farligt, pengene flyr fort av gårde da... å så ble det å litt nye blomster til vinduet nå når jeg skal gå hjemme må jeg jo ha noe fint å se på :)

  SvarSlett
 2. det er rømme på toppen.. he he.. :P koser du deg med å gå hjemme?

  SvarSlett
 3. synes det er veldig koselig å gå hjemme, men kan ikke akkuat si at jeg kjeder meg. Har planer hver dag! Men egentlig dejlig ikke å tenke å grue meg alt for mye til det som kommer ;)

  SvarSlett