søndag 17. mai 2009

17. mai er vi så glad.....

vi har hatt en deilig 17. mai i år. startet dagen med frokost hos gode venner som har blitt en tradisjon og så gikk vi ned til byen og så på barnetoget. lille tulla stor koste seg i byen og synes det var kjempe gøy å se på alle barna i toget.
var ikke så heldige med været her i byen, det var overskyet og blåste fælt. heldigvis hadde jeg tatt på tulla ullbukse over strømpebuksen og ullbody under kjolen, er nå livredd får at ho skal fryse og bli syk, igjen!
tro det eller ei men jeg elsker å gå i tog, ble bare å se på i år. men til neste år må vi gå med barnehagen og jeg skal rope hurra hele tiden :) husker ett år når jeg var rundt 12 år, kuttet meg under foten noen dager før 17. mai og jeg var kjempe lei meg når jeg måtte stå med krykker og vinke til toget. merker ennå at jeg begynner og masjere og kroppen beveger seg når toget kommer forbi. skjønner ikke helt hva det er med meg og 17. mai tog, blir bare glad av det altså!
var en liten tur på kafe også og fikk faktisk plass, selv om serveringen var treig og surrete servering. og når jeg endelig fikk kakestykke mitt var kaffin kald og jeg hadde ikke lenger lyst på. men er jo en stressende dag, skjønner jo det. så jeg klager ikke og ser litt gjennom fingrene siden det er 17. mai og greier.
ellers har leah så klart fått hilst litt på alle besteforeldrene sine og vist seg frem i fin klærne. og når vi da etter mange timer i byen hadde tenkt oss hjem var det ikke ett sekund for tidlig, da var lille tulla kjempe sliten og lei og ville ikke sitte i vogna mer.. og da hadde vi 20 min gå tur hjem, planen er vel å flytte litt nærmere byen med åra :)er deilig å ta av seg bunaden og slappe litt av, og nå er det ett år til neste gang :)

håper alle har hatt en strålende 17. mai, selv om det var overskya!

5 kommentarer:

 1. Du er kjempefin i aust agder bunaden:)

  SvarSlett
 2. Fine bilder, Ida! Spesielt det siste av Leah :D

  SvarSlett
 3. Hei Ida!
  Ser du har fått takk i den røde kåpen som min tulle har :-), nå er det to " ladies in red" !
  Veldig fine bilder - så søt!
  Ser av datoen at det bare skille dager mellom de to - min er født 21.06.08:-)
  Ha en fortsatt fin kveld, klem Hege.

  SvarSlett
 4. Så herlig bilde!! Dere var kjempe fine :)

  SvarSlett
 5. takk takk.. er herlig å ha en bunad å ta på seg til 17. mai. nå står bunads jakke på ønskelisten :) har sagt til pappa at det er noe jeg ønsker meg til 25 års dagen.. hi hi.. det er jo 2 år til så da har han litt tid på seg :) jakken til leah er jo bare hel skjønn, fikk den av sviger mor (leah sin bebe). så artid at de nesten er like gamle da.. er jo ikke lenge til ett års dagen, det skal bli stas!
  hilsen ida :)

  SvarSlett